Byłem wczoraj i straconego czasu I pieniędzy nikt mi nie zwróci. W czasie sensu wyszły 3 osoby, tylko przez drugą połówkę nie rozbiłem tego ja. Nie wiem jak ten film może się podobać i ma 7/10, chociaż widzę że spada. Do obejrzenia pierwsze 30 minut. Potem filem z każdą minutą staje się dramatem, a jego oglądanie to faktycznie horro. Film bez ładu i składu o niczym....dramat. Dawno takiego gniota nie oglądałem.
jak ja nie lubię jak ludzie nie patrzą na co idą do kina a potem obniżają średnią i piszą żale na forum. ja nie chodzę na filmy akcji, komedie, sci-fi i wiele innych i nie wystawiam ich sfrustrowana niskich ocen -.-
Ja też nie chodzę na akcje komedie, science fiction rzadko. Ten film był po prostu beznadziejny.
no i to mi chodziło z tym że nie zrobiłeś minimalnego rozeznania w jakim stylu jest ten film, samo sprawdzenie gatunku nie starczy bo filmy są różne
Nie będę w to brnął. Ogólnie zarys historii znałem...ale to nie ma nic do rzeczy. Filmy generalnie działa się na dobre i złe. Ten był zły, bardzo zły.
Z ciekawości zapytam , czego się po tym filmie spodziewałeś? Przyznam , że trochę nudził, ale mimo to budował atmosferę i dało się go poczuć.