Ale ocena na tym forum jest zaniżona bo Polacy na dobrych filmach się nie znają. Więc dałem 9.
Sensacja w dobrym starym stylu, Pierce Brosnan wciąż w formie.
Wartka akcja, trup ściele się gęsto.
Czego jeszcze chcieć?
Bezwzględnie - najlepszy sensacyjny film w tym roku.
Lepsze od Bonda nudnego jak flaki z olejem z tym wiecznie skrzywionym i cierpiącym Craigiem.
A ja dałem 8/10 i uważam się film jest tego wart. Żal mi tylko tych hejterów co psioczą i oceniają a nie obejrzeli filmu nawet do końca.
Najlepsze są teksty Nas wszystkich ...
A ten film dopieszczony, montaż, zdjęcia realizacja, wszystko zaplanowane :D tak piszemy o filmach o wszyscy gówno wiemy jak taki film powinien wyglądać, co to jest montaż, jakie powinny być zdjęcia...
Sadzimy też nasze wymysły na forach, że niby wiedzę na temat filmów posiadamy i sramy się że z nas biegli filmowi:D
Jeszcze Nowego Brosnana nie widziałem, ale mogę się założyć, że jest to porządna sensacja.
Co nie zmienia faktu, że się ośmieszamy, można oczywiście napisać, że film mi się podobał bo to czy tamto, a nie że reżyser się pomylił,błędy w scenariuszu, fatalne zdjęcia, ta scena dopieszczona a tamta nakręcona byle jak bo nie mamy o tym rodacy pojęcia:)
"Czegóż wymagać od durnej gimbazy...."
Nie obrażając nikogo - jednym się podobają takie filmy a innym nie - ale durna "gimbaza" jak to ująłeś jest wstanie zobaczyć, że jest to kino na pograniczu klasy A i B, bo wybacz ale jak widzę, że w filmie agent strzela do komputerów (które są odwrócone tyłem do kamery bez podłączonych żadnych kabli) aby zniszczyć dane, co doskonale widać na filmie TO wybacz ale za przeproszeniem albo jesteś tępy albo nie chcesz tego widzieć.
P.S. A przeglądając Twój profil to jak zobaczyłem, że wyższą ocenę dałeś "November Man" niż "2001: Odyseja kosmiczna" czy "Buntownik z wyboru" to wybacz ale dla mnie Twoje komentarze o filmach są gówno warte.
"gimbus" ma lekceważące podejście do otoczenia i ludzi, lubi szpanować i musi mieć komputer, chociażby po to, żeby utrzymywać kontakt z innymi "gimbusami". To w sieci tworzy swój wizerunek, wrzuca zdjęcia, filmiki, chwali się, ale również obraża i szkodzi innym.
Powodzenia w dorosłym życiu mały gnojku :P (jeśli je będziesz miał)
Możesz mi co najwyżej wylaszczyć pytonga durny gimbusie.
Ale przedtem naucz się o DOBRYM GUŚCIE FILMOWYM, nie oglądaj gówna typu "Bogowie" czy "PO-Grossie" tylko porządne kino!
Popatrz na moje rekomendacje i bierz się do roboty głupia cioto!
durny kmiocie do gimnazjum to nawet moj syn nie chodzi juz od ladnych kilku lat... ZONK!!!
Że takiemu debilowi pozwolili mieć dzieci? Kurna, pula genetyczna ludzkości ucierpi... ;(
Nareszcie pojawił się obcokrajowiec obeznany tak na filmach, że nikt mu nie podskoczy, bo jest najmądrzejszy, najładniejszy i naj, naj, naj... Teraz nam wszystkim powie, że tylko on zna się na filmach i jak on powie, że film jest dobry lub kiepski to wszyscy mają też tak myśleć i tak oceniać filmy. Ogół oczywiście na niczym się nie zna. To, że ocena średnia jest za niska wynika z tego, ludzie po prostu nie wiedzą co dla nich dobre.
Ale Polacy POJAWIŁA SIĘ NADZIEJA!
ElRio NAS WYBAWI!
Teraz już będziemy wiedzieć, które filmy oglądać, a których nie. A jak ktoś nie wie niech zapyta ElRio - bo ON wie wszystko.
Dobrze myślisz tylko w klawiaturę źle stukasz i dlatego wyskakują ci na forum takie głupoty.
A film jest kiepski, nudny, z mało wartką akcją, głównie przegadany.
Kiepskie to było PO-Grossie czy Bogowie. To były filmy kiepskie.
Ten film zaś jest bardzo dobry.
Nie wypisuj więcej publicznie takich kretynizmów bo sobie wstyd przed ludźmi robisz.
Wiesz co, nie ma sensu kłócić się nad wartościowaniem filmów (i nie tylko filmów). Ja i - jak sądzę inni też - nie ganią Cię za ocenę filmu (polemizują, owszem), ale za uogólnienie - Polacy znają się, nie znają się, są tacy, są owi i onacy. Zależy, jakich znasz i jakich cenisz.