Świetna komedia, choć stwierdzam, że o wiele bardziej trafny tytuł byłby "Wypieremy go w pralce" xD
haha i jeszcze : "zrobi się kanape z szyna" xD
Film genialny,swietny,piekny itp. itd. ;). No po prosru same superlatywy nic dodac nic ujac .
"Zrobi sie kanape z szyną" hahahhaah xD tego zapomniałam. Kocham ten film !
Najbardziej rozwaliła mnie scena pod prysznicem: "Mokro tu... Okaż trochę litości *uśmieszek* " :)
"szyna to kawal metalu, nie pasuje do kanapy" ;p
Nie no mozna wymieniac bez konca, dawno nie widzialam tak fajnego filmu, choc musze przyznac,ze jakos nie spieszylo mi sie zeby go sciagnac i obejrzec, bo sadzilam iz bedzie tak typowy jak wiekszosc komedii romantycznych,a tu taka mila niespodzianka ;) Wiecej takich proszęęę ;)
Zgadzam się !
Btw. oglądałaś może 'Narzeczony mimo woli' ? Niesamowita komedia. Oceniłam tak samo jak ten ;)
Ja ostatnio przerzuciłam się na '13 posterunek' tak a propo. Tam też teksty lecą nieziemskie:
-Widzisz te drzwi ? Za chwilę przez nie przejdzie...
-Biskup ?
-Nie. Święty Józef.
hehe o widzisz tak teraz patrze na plakat tego filmu : "Narzeczony mimo woli" i rezcz jasna również go pominęlam, dlatego zaraz sie zabieram za sciaganie :D ...
Masz rację, koniecznie obejrzyj "Narzeczonego mimo woli" - cudny film :D No i gra w nim niezawodny Ryan Reynolds ;D Szczerze polecam! (;
Ryan jest taaaki faaaaajny :) a wy możecie polecić coś podobnego do "Oświadczyn.. " ?
p.s. Oglądałyście 'Tylko seks' z Timberlakiem ? Bardzo mi się spodobał ! Miałam w sumie podobne uczucia jak po "Oświadczynach.." i "Narzeczonym.." ;)
Filmu z Timberlakiem nie oglądałam, ale widziałam "Sex story" z Ashtonem Kutcherem i nawet był ok xD Fajna jest też komedia "Pewnego razu w Rzymie" z Duhamelem xD Polecam!