Dziwi mnie tak wysoka ocena tego filmu. Owszem aktorzy się spisali i tu wielki plus. Ale reszta?! To wszystko już było. Motyw z udawaniem małżeństwa żywcem ściągnięty z córki prezydenta, o zgrozo nawet aktor ten sam. Irlandia piękna owszem, ale te same krajobrazy były już w P.S kocham cię - może sie mylę ale wydaje mi się ze Anna i Declan spacerowali po tej samej uliczce co Holly i Gerry ten sam plener i te charakterystyczne murki ...
ale cóż daję 6/10 za aktorów i muzykę
Eee szkoda gadać, mi sie ten film W OGÓLE nie podobał. Nawet gra aktorska, już same klony produkują.
Co racja to racja bardzo rzadko zdarzają się już świeżynki (żeby nie użyć słowa unikaty:), co gorsza mam wrażenie, że są zupełnie niedoceniane. Komercja, komercja i jeszcze raz komercja, chyba tylko to nas czeka:(
Typowy odmóżdzacz dla nastolatek. Wszystko w nim wtórne. Jeśli dajesz aż 6 to ja bym musiał dać -4 żeby oceny przy filmach miały jakiś sens.
od kilku lat nie jestem nastolatką i uwaażam, że t świetny odmożdżacz dla mnie :D ach i te piekne widoki Irlandii...
Jak to wszystko było? Dziewczyna miała sie oświadczać facetowi- to się przecież rzadko zdarza.... Bardzo dobry film- fajnie się ogląda, śmieszny:)
Tak to było na samym początku i dzięki temu film mnie zainteresował, ale po przyjemnym początku sama kopia
Nie zawsze chce się oglądać inteligentne filmy czasami ma sie ochotę na denną komedyjkę ;) tym bardziej jak jest miła, ciepła, klimatyczna itp. + ładne widoki Irlandii.