... zniewiescialy :P Nie lubie komedi romantycznych, melodramatow itd itp. Ten film zobaczylem przypadkiem, bo nic ciekawego dzisiaj w tv nie lecialo. Na poczaku ogladalem o tak sobie jednym okiem, potem coraz bardziej mnie wciagało, az do momentu gdy z zapartym tchem oczekiwałem na wiadomy happy end. Pomijając całą liniowość i przewidywalnosc tego typu produkcji, podobało mi sie. Aż sam sie zdziwiłem ;p. A 38 juz letnia Amy Adams naprawde ma cos w sobie...
no jeszcze nie ma pełnych 38 ale zgadzam się Amy jest ekstra aktorką. Matthew też pasował do tej roli mimo że jest ciut młodszy
Również na początku oglądałem ten film z przymrużeniem oka, ale bardzo mnie zafascynował. Amy Adams to świetna aktorka i od zawsze przyciągała mój wzrok. Uwielbiam Kobiety o takiej urodzie, i nie spodziewałem się że aktorka ma już prawie 38 lat, bo wygląda na o wiele młodszą. Pozdrawiam.
Natomiast we filmie "Niezwykły dzień Panny Pettigrew" wygląda jak Nicole Kidman.
Chyba obejrzę sobie więcej filmów z Amy, bo zarówno spodobała mi się bardzo jej uroda, jak i gra aktorska ;)
Włosy ma podobne :P A tak to takie sobie podobieństwo.
Natomiast Zooey ma prawie identyczne oczy. Przynajmniej na głownym zdjęciu, nie znam tej aktorki a te zdjecia potrafia byc przeklamane (patrz zdjecie głowne na filmwebie Amy Adams)
Tak, Isla i Amy są podobne do siebie. Sama miałam podobne spostrzeżenie.
Zooey wg mnie jest podoba trochę do Katy Perry, ale jeszcze kogoś mi przypomina, ale teraz nie pamiętam kogo.
Nie, raczej nie o nią mi chodziło... Poza tym nie wiem, czy to była aktorka, czy nie kogoś z rodziny, albo znajomych mi nie przypomina..
bo fajny filmik. choć nużą mnie w komediach romantycznych te same chwyty typu: przypadkowa para, jedno łóżko do podziału (tutaj plus, że nikt nie spał na podłodze:)), wymuszony pocałunek, to jednak nie wpłynęły one znacząco negatywnie na całokształt.
osobiście się zastanawiałam, co główna bohaterka widziała w tym fajfusie kardiologu ;p.
p.s. Amy miała cuuuuudne buciki :)
Gdy zobaczyłem ten zamek nad stacją kolejową to ciarki po mnie przeszły, a co dopiero ten widok z wieży. Ja chce do Irlandii!