PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=493235}
6,7 84 tys. ocen
6,7 10 1 83717
6,1 12 krytyków
Oświadczyny po irlandzku
powrót do forum filmu Oświadczyny po irlandzku

Lekarz, który robi co może i stara się leczyć swoich pacjentów, poświęca nawet prywatne chwile na diagnozy wyrusza na konferencje medyczną do Irlandii. Tym czasem jego psychiczna dziewczyna z którą jest po mimo tego, że jest widać lekko chora psychicznie wyrusza za nim bo wyczytuje w internecie bzdety o Irlandii ... on zrozumiał, że ona chce się mu oświadczyć i ją w tym wyręcza... a ona ... puszcza się z jakimś burakiem ...

Jestem facetem ale przyznaje się, że łza mi spłyneła po policzku w momencie gdy ona zostawia go samego... ale takie jest życie ... nie można być dobrym człowiekiem - karma nie istnieje.

ocenił(a) film na 8
abubyk

On się oświadczył tylko po to, żeby mieć mieszkanie. Wcale jej nie kochał. Wcale nie podejrzewał że się mu oświadczy. Chciał tylko mieszkania w modnym miejscu żeby mu wszyscy zazdrościli. Może i ona jest lekko psychiczna ale kardiochirurg też. To było jasne że dla niego była ważniejsza kariera i co ludzie powiedzą niż ona. Pokazuje to scena pożaru. Powinien jej poszukać, a nie zabierać aparat, bo nie zdążył pokazać oświadczyn na YouTube.

ocenił(a) film na 3
sybilla_filmweb

Jak poszukać, skoro ona stała tuż obok niego...

ocenił(a) film na 7
abubyk

Cha cha cha cha cha! Świetna ironia, dawno się tak nie ubawiłam :D:D:D:D Sybilla... chyba nie zrozumiałaś sedna.

ocenił(a) film na 10
abubyk

Co Ty gadasz! Ten Jeremy to materialista oświadczył się jej tylko dla domu który dostali, nawet gdz był 'niby' pożar to zanim chwycić dziewczynę za ręke i uciekać to zbierał rzeczy, a jakby był pożar na serio? To by sie spalili i dopiero był dramat. A po drugie to jakiś sztywniak. Ważniejsza jest dla niego praca. Dobrze źe ratuje ludzią życie ale w szpitalu są przecieź dyżury, a ten na kolacji przed wyjazdęm ńawet do roboty poleciał. A Declan to przynajmniej ma dla niej czas. Ok napisałam swoje zdanie