PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=493235}
6,7 84 tys. ocen
6,7 10 1 83717
6,1 12 krytyków
Oświadczyny po irlandzku
powrót do forum filmu Oświadczyny po irlandzku

Niezwykły

ocenił(a) film na 10

10/10 i myślę, że nie przesadzę... Nigdy w życiu nie powiedziałbym, że dam 10-tkę za film komediowo-romatyczny ...

ocenił(a) film na 7
filmwebvip

Może nie dałabym mu 10, ale to naprawdę miła, sympatyczna i zabawna komedia romantyczna. Na pewno jeszcze go obejrzę.

ocenił(a) film na 8
agawa87

Zgadzam się z tobą,to jest bardzo zabawna i sympatyczna komiedia.Którą każdy może obejrzeć po parę razy.

filmwebvip

Fajny, mimo iż temat nieco oklepany.
Ale za to "wypieremy go w pralce" dostaje wielkiego plusa :)

ocenił(a) film na 8
k0chanka

Z dnia na dziej coraz lepiej mi się podoba.

lucyna63

Ja też dałam 10/10 super film...;-))

ocenił(a) film na 7
blackberry123

Ja mu jutro wystawię 10 gdy będę na laptopie, ponieważ tutaj mam ciągle jakiś błąd i przy nowszych filmach wyskakuje mi "film czeka na swoja premierę".. ;/
W każdym bądź razie film niesamowity, bardzo ciepły i przyjemny w oglądaniu, ciesze się że mój wybór padl dzisiaj właśnie na "oświadczyny.." ;). Ja mam po porstu slabość do komedii romantycznych, zawsze miałam, wiem doskonale jak się skończą a mimo wszystko zawsze je przeżywam, a później tylko marzę, głupi jest tylko ten powrót do rzeczywistości, zdecydowanie nie lubie tego. ;D
Film bardzo bardzo ze swojej strony polecam!

ocenił(a) film na 8
kilmenyy

Jeremy, dzięki niemu dałam 8/10 ;DDD

użytkownik usunięty
filmwebvip

Również dałam 10 :) Uśmiałam się , komedia świetna na szybką poprawę nastroju . W czasach , gdy komedii romantycznych jest mnóstwo ciężko jest trafić na prawdziwą komediową perełkę , którą "Oświadczyny po irlandzku" niewątpliwie jest . Podobały mi się kreacje aktorów - zarówno głównych jak i drugoplanowych . Niezwykła historia , z fajnym dowcipem :) Takie komedie mogę oglądać ;)

ocenił(a) film na 8
filmwebvip

Mnie również bardzo pozytywnie zaskoczył, choć podchodziłam do niego sceptycznie, bo nie przepadam za schematycznymi komediami romantycznymi. Ale ten film był naprawdę uroczy, śmieszny i przyjemny. Poza tym bardzo lubię Matthew Goode.

ocenił(a) film na 5
filmwebvip

Po tym filmie spodziewałam się czegoś lepszego... Widziałam zdecydowanie lepsze komedie romantyczne, których jestem zwolenniczką

ocenił(a) film na 8
zanetka926

Ale ten film też nie jest zły.Widziałam gorsze komedie romantyczne.

ocenił(a) film na 5
lucyna63

Co prawda, to prawda. Zawsze mogło być gorzej

ocenił(a) film na 8
zanetka926

Dzisiaj leci w TVP2 I na pewno go oglądnę.