10/10 i myślę, że nie przesadzę... Nigdy w życiu nie powiedziałbym, że dam 10-tkę za film komediowo-romatyczny ...
Może nie dałabym mu 10, ale to naprawdę miła, sympatyczna i zabawna komedia romantyczna. Na pewno jeszcze go obejrzę.
Zgadzam się z tobą,to jest bardzo zabawna i sympatyczna komiedia.Którą każdy może obejrzeć po parę razy.
Ja mu jutro wystawię 10 gdy będę na laptopie, ponieważ tutaj mam ciągle jakiś błąd i przy nowszych filmach wyskakuje mi "film czeka na swoja premierę".. ;/
W każdym bądź razie film niesamowity, bardzo ciepły i przyjemny w oglądaniu, ciesze się że mój wybór padl dzisiaj właśnie na "oświadczyny.." ;). Ja mam po porstu slabość do komedii romantycznych, zawsze miałam, wiem doskonale jak się skończą a mimo wszystko zawsze je przeżywam, a później tylko marzę, głupi jest tylko ten powrót do rzeczywistości, zdecydowanie nie lubie tego. ;D
Film bardzo bardzo ze swojej strony polecam!
Również dałam 10 :) Uśmiałam się , komedia świetna na szybką poprawę nastroju . W czasach , gdy komedii romantycznych jest mnóstwo ciężko jest trafić na prawdziwą komediową perełkę , którą "Oświadczyny po irlandzku" niewątpliwie jest . Podobały mi się kreacje aktorów - zarówno głównych jak i drugoplanowych . Niezwykła historia , z fajnym dowcipem :) Takie komedie mogę oglądać ;)
Mnie również bardzo pozytywnie zaskoczył, choć podchodziłam do niego sceptycznie, bo nie przepadam za schematycznymi komediami romantycznymi. Ale ten film był naprawdę uroczy, śmieszny i przyjemny. Poza tym bardzo lubię Matthew Goode.
Po tym filmie spodziewałam się czegoś lepszego... Widziałam zdecydowanie lepsze komedie romantyczne, których jestem zwolenniczką