Szczerze mówiąc według mnie nie ma porównania do 1 części. Owszem w dwójce były momenty napięcia, ale w większości chciało mi się śmiać. Postacie były dość dziwnie zaprezentowane, dziadek tak zwany Bill jeszcze okej, ale Volak (ta kobieta) dopóki nie otworzyła swojej paszczy była ok, to tam w ogóle nie pasowało. Historia ogólnie ciekawa, powiązanie kawałka historii z 1 części tez, ale jako całość filmu no niestety zawiodłam się. Pierwsza część oglądałam kilka razy i za każdym razem mnie ciekawila i straszyła. Do tej części nie wiem czy bym wróciła, no ale grunt, że wyjaśnili wizję, która pojawiła się w części pierwszej. A wam jak się podobało?
Idz sie k.rwa zabij, obronco hoolywodzkich g.wien dla nastolatkow. Czasami nie mogę uwierzyć, że idioci jak ty serio istnieją.
I w ch.ju mam ile filmow obejrzales i tak masz zj3bany gust.
Pozdrawiam
Primo, zobacz na mój profil.
Secundo, przeczytaj co mam napisane w opisie.
Tertio, nie zapraszaj mnie do znajomych.
P.S. to co tu napisałeś idealnie oddaje Twój obraz, "To już jest koniec" na dziewiątkę oceniłeś, bez komentarza...
Pi3rdoli mnie twój profil, a ciebie powinien pi3rdolic mój.
To już jest koniec to świetny film, za trudny dla takich buraków jak ty.
Po pierwsze dzieciaku ja mam 35 lat, wnioskując po Twoim profilu nie masz więcej jak 24 lata, więc grzeczniej trochę. Po drugie, "To już jest koniec" to właśnie typowy amerykański gniot i to głupiego żydka dla nastolatków. Po trzecie, ja jestem rodowitym warszawiakiem, kmiotku z zadupia...:-)
1. Nie wymagaj grzecznosci gdy sam jedziesz po kazdym kto ma inne zdanie od Ciebie.
2. Co do tego ze to gniot to sie zgodze mimo iz nie ogladalem... ale po zwiastunie mozna stwierdzic ze to kolejna "genialna" komedia w stylu Strasznego filmu z 2000. Ale uwierz ze i taki humor do niektorych trafia.
3. O czym ma niby swiadczyc to z kad sie wywodzisz?? Czy wywiera to jakis wplyw na gust filmowy?
Jesli moge spytac... skad w Tobie taka zlosc? Czym Ci tak zawinili ludzie oceniajacy Obecnosc 2 gorzej od Ciebie?
Widzę profesjonalistę od zaglądania na cudze profile. Po Twoim koncie widzę, że nie masz wbyt wielu znajomych. Chyba nawet wiem dlaczego. Zmień swoje zachowanie- może w końcu kotś Cię polubi.
Obie formy są poprawne głąbie, weź mnie nie ucz polskiego, skoro sam jesteś jakimś kmiotem po zawodówce...:P
P.S. sorry, ale z takimi najwyżej ocenionymi gniotami, przyjaciół będziesz mieć wyłącznie wśród gejów...:-(
Hah, niestety kolego ale wydaje mi się, że twoje konto odzwierciedla twoją sytuacje w "realu". Zresztą powiedzmy sobie szczerze- nikt nigdy nie chciałby mieć do czynienia z osobą twojego pokroju ;) Jeśli już mamy rozmawiać o kontach, to konto założone 31 stycznia 2016 roku, a posiadajce prawie 3000 ocen swiadczy o tym, że oceniasz filmy których nie widziałeś. Co do oceniania wysoko gniotów to najlepszym przykładem jesteś ty- i twoja 7 przy "Obecności 2". Słabe te twoje pancze szmato ;)
Dzieciaku, ja mam ponad 35 lat, wychowałem się w epoce kaset wideo, o maratonach nie wspominam nawet tu. Do tego filmy obejrzane w telewizji, a zawsze i codziennie, oglądam min jeden film. Poza tym to jest moje kolejne założone tu konto, te posiadałem tu pierwsze w 2001 roku i obejrzałem, plus-minus sześc tysięcy filmów...:-(
P.S. osoba mojego pokroju, przynajmniej wie o czym i do kogo pisze, to tyle ode mnie w temacie,
mały pedale...:-)
A w smoki też wierzysz? 35 lat- taki stary a taki głupi. Skoro już dochodzisz do 40 to powinieneś wiedzieć, że oceny filmów to kwestia indywidualna- są różne gusta. Zamiast tego od samego początku wjeżdżasz na czyjeś oceny. Jak zwykle Warszawiacy muszę utwierdzać innych w przekonaniu, że ich miasto to największa wioska w Polsce ;) Przeszedłeś kolejną granicę spie rdolenia szmaciarzu. Jesteś na tym forum mieszany z błotem jak pies. Widocznie musisz to lubić... psie. Pozdrawiam "Warszawiaka" :)
Obsrany gówniarzu, jesteś dla mnie jak gówno na podeszwie buta, nauczyłbym Cię życia, ale widać starzy karmili Cię z procy...:-(
Do kogo piszę wiem. Już wielu osobom dałeś do zrozumienia, że jesteś zwykłą szmatą. O czym piszę też mam pojęcie. Ma to więcej sensu niż twoje wypociny i wjazdy na czyjeś oceny filmów godne gimnazjalisty :)
Filmy godne gimbusa to Ty i Twoje gnioty, które oceniłeś najwyżej. W dupie byłeś i gówno wiesz, bananowcu...:-)
Pluj się dalej psie :D Jak na razie to ty zostałeś zrównany z "gównem na podeszwie" na tym forum. Twoja osoba byłaby idealnym powodem do uchwalenia całkowicie legalnej aborcji. Twoi rodzice muszą być dumni :)
Nie wiem ile Ty masz lat gówniarzu, ale gówna tykać nie będę, bo będzie śmierdzieć. Tak kiedyś ktoś Cię dzieciaku z wioski wywiezie jak nawóz na pole, gdzie Twoje miejsce...:-)
Hahah, kto ci pisze te teksty typie? Powiedz mi lepiej jak osobą która ma 35 lat może być tak spier dolona? Musiałeś się zatrzymać w rozwoju już bardzo dawno :D Cała twoja rodzina jest taka niedoj-ebana czy tylko z ciebie taki ewenement? :)
Za jechanie po rodzinie, tępy gnoju, jak nie wiesz, może czekać Cie wywózka do lasu. Kamil Marchewka, nawet nazwisko masz pedalskie i cuchnące farmą na mile...:-(
Hah, lepiej zobacz kto pierwszy zaczął jazdę po rodzinie typie :) Twoje groźby w internecie mają tyle samo sensu co twoja egzystencja. Czekam na wycieczkę do lasu, internetowy wojowniku. To jak z tą rodziną? Tak samo spier-dolona? :)
Napisz kozaczku z bombką w nosie ile masz lat i skąd jesteś, to może zrobię Ci prezent na Mikołajki i Cie nauczę życia, bo wiedzę, że z obory pod nazwą dom, gówno na widłach jedynie wyniosłeś?...:P
Wojownik coraz bardziej się rozkręca :D Afiszujesz się tym twoim wiekiem jakby był on twoim jedynym osiągnięciem życiowym. Chyba tak jest, więc gratulacje. Niedługo 40 i wtedy już z górki. Mam nadzieję, że szybko zdechniesz :)
Wojownik, jebnąłbym Cię raz śmieciu, ale nie pójdę siedzieć za jakieś biedne wiejskie dziecko bez edukacji, które ojciec bił penisem po gębie codziennie i to ma traumę...:-(
Tak na marginesie- pisanie zrotu "ciebie" z pobudek grzecznościowych nie ma zbyt wiele sensu, skoro jednocześnie wysyłasz w moją stronę szereg obelg. I pomyśleś, że taki tłuk chciał kogoś innego j. polskiego uczyć :) Sam się najpierw podszkol.
Naucz się wieśniaku z Pcina Dolnego, paru zasad ortografii języka polskiego np niezaczynania od samogłosek zdania, patrz a oraz łączników jak i, o ile nie są wtrąceniami. Nie wiem jaka zawodówka i na jakiej wiosce Cię tak marnie wyedukowała, ale o języku polskim masz mniejsze pojęcie niż o dobrych filmach, synu chłopka pańszczyźnianego i gospodyni z koła wiejskiego?...:O
Niezaczynania, nie zaczynania, literówka zwykła jak Twoje "zrotu", zamiast "zwrotu", profesorze od siedmiu boleści...:-(
P.S. i nie "piszemy osobno", ale "powinno pisać się", wtórny analfabeto...:-)
Forma ta jest poprawna i powszechnie stosowana "wtórny analfabeto" :) Po skrócie "np" powinna być kropka wtórny analfabeto :)
Nie powinna być, ale jest, patrz p.s. i ps. obie formy są poprawne, weź na przyszłość poczytaj poradnie językową PWN, zanim znów gamoniu mały, ośmieszysz się...:-)
Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Napisałem o skrócie "np" czyli "na przykład". Na końcu ów skrótu (czyli po literce "p") powinno stawiać się kropkę, jednak nie zostało to przez ciebie zrobione "wtórny analfabeto". Ahhhh, wszystko trzeba tłumaczyć takim idiotom ;/ Nie chodziło się do szkoły, co? :)
Stawiać to Ty możesz kolegom na osiedlu, o ile masz takich w ogóle gamoniu, pałkę po lekcjach. Powinno się wstawiać kropkę, niekoniecznie, obie formy są poprawne, kmiocie...:-)
P.S. ja jestem mgr polonistyki i z wykształcenia dziennikarzem, nie takim jak Pan redaktor jeden z drugim z filmwebu...:-( P.S. może po mgr też stawiamy kropkę, he, he, he?...:O
Haha, pewnie jesteś też pilotem bombowca, murarzem i tynkarzem? :D Jedno jest pewne- jesteś bajkopisarzem i kretynem.
Po "mgr" nie stawia się kropki. :)
Ja jestem człowiekiem starej daty z zasadami, wychowałem się i urodziłem w Warszawie na Woli. Ty jesteś ciotą małą ze wsi zabitej deskami, do tego wtórnym analfabetą...:-(
Skoro nawiązałeś do poradni PWN to pozwól, że przytoczę ci fragment :) "...Kropki po np. w żadnym razie nie należy opuszczać. Można się co najwyżej zastanawiać, czy umieścić po niej dwukropek, czy nie...."
Twoje agrumenty chyba nie stoją na najwyższym poziomie.
Argumenty są albo poprawne albo nie, nie mogą stać, coś o tym wiesz, mały impotencie...:O P.S. poprawiony zapis mówi o tym, że obie formy są poprawne, ale w necie tego nie ma...:P
Wydawnictwo Naukowe PWN S.A.
Wydawnictwo
G. Daimlera 2
22 695 43 21
Zadzwoń lub napisz jutro tam i sam zapytaj, może ja odbiorę i odpisze Ci na e-maila, niestety zmiana o której tu piszesz jest z grudnia 2015 roku, moja ze stycznia 2016...:-(
Haha, " w necie tego nie ma". Powszechnie wiadomo, że po skrócie "np" obowiązkowo powinna być kropka. Wie to każdy średnio rozgarnięty gimnazjalista, ale jak widać poziom twojego rozwoju intelektualnego oscyluje w granicach poziomu uczniów oświatowej placówki nauczania o charakterze elementarnym :)
Idę spać. Na twoim miejscu zachowałbym resztki godności i nie odpisywałbym, ale znając twoją glupotę podejrzewam, że jednak odpiszesz. Pozdrawiam wojowniku, dziennikarzu, korepetytorze, polonisto :D
Głupi jesteś jak but z lewej nogi, tez z prawej za mądry na Ciebie, po co mam odpisywać komuś, kto bazuje na wiedzy z internetu?...:O
W Twoim nazwisku powinien być przecinek, symbolizujący to, że bierzesz w papę i masz przerwę między zębami...:-(
Nie odpowiedziałeś co z tą rodziną. Też taka spier-dolona? Chyba coś ukrywasz, skoro nie chcesz powiedzieć :)
Jak chcesz poznać moją rodzinę, Marchewko z Pcina Dolnego, pokaż ryja w avatarze, to znajdę Cię na facebooku...:-) Nie chce, żeby komuś z drzwiami chłopaki od Starucha wleźli, kto nie ma nic na sumieniu...:-(
P.S. Ty mały śmieciu nawet boisz się napisać ile masz lat i skąd jesteś wieśniaku, tak obsrałeś się pedale...:-)