Obecność 2

The Conjuring 2
2016
7,1 134 tys. ocen
7,1 10 1 134449
6,6 32 krytyków
Obecność 2
powrót do forum filmu Obecność 2

Obecność 2

ocenił(a) film na 5

Szczerze mówiąc według mnie nie ma porównania do 1 części. Owszem w dwójce były momenty napięcia, ale w większości chciało mi się śmiać. Postacie były dość dziwnie zaprezentowane, dziadek tak zwany Bill jeszcze okej, ale Volak (ta kobieta) dopóki nie otworzyła swojej paszczy była ok, to tam w ogóle nie pasowało. Historia ogólnie ciekawa, powiązanie kawałka historii z 1 części tez, ale jako całość filmu no niestety zawiodłam się. Pierwsza część oglądałam kilka razy i za każdym razem mnie ciekawila i straszyła. Do tej części nie wiem czy bym wróciła, no ale grunt, że wyjaśnili wizję, która pojawiła się w części pierwszej. A wam jak się podobało?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 4
HeadHoper4Warsaw

Haha, dawaj coś jeszcze psie :)

Frontsider

Coś jeszcze miękka pałko, poprawiasz moje literówki i inne, a sam nie masz pojęcia o składni w zdaniu i o tym w którym miejscu powinno postawić się przecinek. Do tego podnieciłeś się jak gówniarz, którym pewnie jesteś "21 Jump Street" oraz "I nie opuszczę Cię do śmierci", weź nie ośmieszaj się durniu...:-(

HeadHoper4Warsaw

P.S. nie odpisuj mi śmierdzący obornikiem gnoju z prowincji, bo Twoja głupota przejdzie jeszcze na mnie...:-)

HeadHoper4Warsaw

A propos, mała piczka, usunęła swoje posty, bo wyszło by, że jesteś większym lamusem niż myślałem, ha, ha, ha...:*

HeadHoper4Warsaw

Na sam koniec, poproś ojca, niech wyślę Cię do klasy wyrównawczej w szkole o której pisałeś, tam poznasz elementarz i inne...:-)

ocenił(a) film na 4
HeadHoper4Warsaw

Tak jak myślałem- odpisałeś ;/ Więc ostatnia nadzieja na jakiekolwiek pokłady inteligenji u ciebie zanikła. Cóż za piękny monolog. Naucz się korzystać z opcji edytuj "polonisto" zamiast spamować jak poje-bany :) Poprawiam cię, bo nie potrafisz pisać a sam chciałeś udzielać korepetycji jednemu z użytkowników filmweba. Hah, nikt żadnych postów nie usunął, musisz mieć jakieś rozdwojenie jaźni :D

Zobacz debilu ile osób stało na tym forum przeciwko tobie :) Mimo wszystko ty nadal odpisujesz. Jesteś nadal mieszany przeze mnie z błotem ja pies, a mimo tego nadal odpisujesz. Lepiej wróć do swojej spie-rdolonej rodzinki wojowniku. Jużdość powalczyłeś :D

Frontsider

A ile tu pisze takich nastoletnich dzieciaków bez pojęcia i dla kogo geniuszu są zakładane takie portale jak ten, co wsioku mały?...:o P.S. na sam koniec, pewnie admin zlitował się nad Tobą i umierając ze śmiechu sam je usnął...:P

ocenił(a) film na 4
HeadHoper4Warsaw

Umierając ze śmiechu usunął raczej twoje poprzednie konta :) Chyba poza problemami z głową masz też problemy ze wzrokiem, bo wszystkie komentarze dodane przeze mnie nadal widnieją. Portale tego typu z pewnością nie są zakładane dla ludzi twojego pokroju. Nikt nie ma ochoty prowadzić dyskusji z takim imbecylem. Są tutaj ludzie, którzy potrafią normalnie porozmawiać o filmie- to właśnie te nastoletnie dzieci. Bierz z nich przykład. Może się czegoś nauczysz :)

Frontsider

Ja jakoś ich nie widzę, ale pewnie Ty, synu sołtysa i chłopki rolnej, wiesz lepiej i mówisz o sobie w drugiej osobie?...:-) P.S. żeby o czymś rozmawiać, trzeba znać się na tym, kapuściany głąbie...:-(

ocenił(a) film na 4
HeadHoper4Warsaw

Jak narazie to wszelkie objawy wieśniactwa są widoczne u ciebie "Warszawiaku". Tak jak mówiłem- największa wioska w Polsce :)

"P.S. żeby o czymś rozmawiać, trzeba znać się na tym, kapuściany głąbie...:-("- Tu ci przyznam rację. Kończę więc rozmowę. Wróc jak się czegoś nauczysz :D

Frontsider

Szyk zdania poprawny wtórny analfabeto, to "wróć jak nauczysz się czegoś"...:O P.S. Wieśniaku mały z zadupia zabitego deskami, bywaj cioto...:P

ocenił(a) film na 4
HeadHoper4Warsaw

Hah, jeszcze się nie nauczyłeś? Lepiej siedzieć cicho niż się ośmieszać. Wracaj do rodzinki psie :)

Frontsider

Napisał chudy i do tego pryszczaty wieśniak, współżyjący z kozami oraz krowami...:-( P.S. burkom też nie przepuścisz, wiedziałem...:-)

ocenił(a) film na 4
HeadHoper4Warsaw

Ahah, dawaj więcej. Niezłą masz fantazję szmaciarzu :D

Frontsider

Ładnie przedstawiłeś się, ale weź idź po dobranocce dziś, bo Ci się mózg lasuje...:*

ocenił(a) film na 4
HeadHoper4Warsaw

Nazywasz mnie pedałem a później sam wysyłasz emotkę ":*"? Takiego niedoj-ebania mózgowego jeszcze nie widziałem. Wydaje mi się, że jest to u ciebie rodzinne :)

Frontsider

Mnie wydaję się, że urodziłeś się na sianku z gównem w stodole, ale możliwie jest też to, że jesteś eksperymentem medycznym?...:O

ocenił(a) film na 4
HeadHoper4Warsaw

I mówi to osoba, która wyszukuje nawet błędu w szyku zdania (który był i tak poprawny), bo brak jej argumentów. Ludzie tacy jak ty przychodzą na tego typu fora tylko po to, żeby się dowartościować- mi piszesz, że jesteś dziennikarzem, magistrem i ch-uj wie jeszcze kim, innym wypisujesz że trenujesz ku-rwa judo, a w rzeczywistości jesteś gównem i niezłym bajkopiszarzem typie :) W dodatku to chwalenie się wiekiem to zagranie iście groteskowe. Nie wiem czy rozumiesz o czym ja w tej chwili piszę, bo osoba tak głupia jak ty może mieć z tym problemy, ale żeby coś takiego robić trzeba mieć konkretnie naje-bane w bani albo lecieć na niezłym kwasie. Nie wiem co tam u was w tej warszawskiej wsi sprzedają, ale odstaw to lepiej. Dodam jeszcze, że zamiast wysyłać mi buziaczki na forum to wyładuj swoje napięcie seksualne- sposobem masturbacji oczywiście, bo ktoś taki ja ty nie ma przecież szans u żadnej kobiety :) Pozdrawiam ćpunie.

Frontsider

Nie wiem czy jesteś efektem ubocznym jakiegoś wsiowego eksperymentu, patrz próba skrobanki nieudana? Jak nie wiesz co to skrobanka, zapytaj matki, pewnie rozpłaczę się znów nad Tobą i Twoim losem. Nawet do takiego obsranego gówniarza jak Ty, zwracając się pisze z dużej litery, kultura tego nakazuje. Niestety taki obszczymurek z wioski zabitej deskami, której nazwy sam wstydzisz się tu wymienić, tego nie rozumie i tyle...:-( P.S. zły szyk zdania, składnia w zdaniu, zaczynanie zdania od samogłosek, te nie są w tym kontekście wtrąceniami. Głupi jesteś, żal mi Ciebie dzieciaku, bo będziesz miał ciężko w swoim gównianym życiu...:-) A propos mała cioto, to ja mam żonę, wybacz...:*

ocenił(a) film na 4
HeadHoper4Warsaw

Jeśli masz tyle kultury to z obelagmi też przystopuj :) Ja kulturalny w stosunku do takich cweli nie jestem, więc z niczym nie będę się ograniczał. W bajce o twojej żonie jest tyle samo prawdy co w tym, że jesteś dziennikarzem szmato :D Odnieś się chociaż raz do tego co napisałem. Nie potrafisz przypieprzyć jakąkolwiek ripostą na poziomie. Jesteś miażdżony na tym forum z każdej strony, mieszany z błotem jak pies. Jeśli nie masz jeszcze dość to pisz dalej- ja mam czas. :)

Frontsider

Riposta na poziomie dla takich gównozjadów z drugiego końca Polski moja oraz lekcja poglądowa życia, to strzał z bańki w ten pedalski ryj, ale nie chce dostać jakiegoś choróbska...:-)

ocenił(a) film na 4
HeadHoper4Warsaw

Twoja "żona" chyba ci nie daje skoro wysyłasz w moją stronę takie emotki :D Z resztą o czym ja mówię. Ta "żona" to przecież twoja ręka :)

Frontsider

Tak na wsi Ci mówili rodzice, pamiętaj synu dłoń albo koza?...:O

Frontsider

Na sam koniec, żeby wyciągnąć Cie ze snu zwanego, jestem boski i wszystko wiem najlepiej. Jest to przypadłość wielu głupich nastolatków w tym kraju, więc jest dla Ciebie nadzieja. Oceniłeś gnioty, które z realiami mają mało wspólnego, patrz np. "Snajper". Bajka o dobrym żołnierzu, który szczycił się tym, że zabijał z daleka dzieci i kobiety. Masz bardzo pospolity gust filmowy, żeby nie powiedzieć, że go nie masz wcale...

ocenił(a) film na 4
HeadHoper4Warsaw

Nie ośmieszaj się. Osoba, która oceniła "Deadpool" na 10 poucza mnie w kwestiach oceny filmów. W śnie, który opisywałeś znajdujesz się niestety ty drogi "dziennikarzu". Wróc na wcześniejsze strony tego forum i zobacz ilu ludzi z tobą dyskutowało i próbowało wbić ci trochę rozumu do głowy. Wytłumaczę ci kilka kwestii:

Zacznijmy od tego, że "Snajper" to nie jest bajka, a film biograficzny opowiadający o losach najlepszego w historii amerykańskiej armii snajpera. Druga kwestia- to, że oceniłem film nie koniecznie musi oznaczać, że popieram to co robił. Zdaję sobie sprawę także, z przeinaczonych faktów zawartych w filmie. Nie czepiaj się ocen innych skoro sam na swoim koncie masz mocno zawyżone oceny "magistrze". :)

Dodam jeszcze, że komentarz pod oceną filmu służy do wyrażenia swojej opinii- nie musisz tam opisywać całego filmy ty jeb-any kretynie. ^^

Frontsider

Nie masz pojęcia o ortografii i gramatyce języka polskiego, co dopiero o dobrych manierach, więc nie oczekuje, żebyś znał historię naszego jak i Amerykańskiego narodu. Co oznacza, że jesteś laikiem militariów i wojska jako takiego, przynajmniej dla mnie. Ocenę dziesięć dałem, ale nie "Deadpoolowi", weź ogarnij w weekend dobrego okulistę, bo nie dość, że ciota, wieśniak i tłuk, to jeszcze ślepak...:-(

ocenił(a) film na 4
HeadHoper4Warsaw

To ty tutaj masz problemy nawet z tak błahą czynnością jak stawianie kropek :) Twojej oceny filmu "Deadpool" niestety nie jestem w stanie zobaczyć na twoim profilu- bazuję na wypowiedziach innych osób, które wcześniej także ci to wytykały. Pewnie z tego powodu zmieniłeś ocenę. Także stul pysk psie :) Widzę, że jeszcze wiele osób musi cię zgnoić żebyś zrozumiał, że jesteś jeb-anym debilem.

Frontsider

Ty byś dostał na ulicy z liścia w pysk, leżałbyś i kwiczał, a udajesz tu wielkiego cwaniaka. Do tego jesteś głupim gnojem bez pojęcia o dobrych filmach...:-)

ocenił(a) film na 4
HeadHoper4Warsaw

Haha, co mi jeszcze powiesz Sebastianie w dresach? ;d

Frontsider

Mam na imię Rafał i w dresach to chodzę na ryby jedynie, zje...bie...:-(

ocenił(a) film na 4
HeadHoper4Warsaw

Cóż z ciebie za krytyk filmowy, który zmienia zdanie pod wpłwem innych ludzi? Żałosny jesteś, próbujesz zgrywać wielkiego kinomana a jesteś niestety gównem. Twoje wielkie osiągnięcie- "6000 oglądniętych filmów" poszło na marne :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 4
HeadHoper4Warsaw

Jak zwylke twoje oklepane pancze. Pier-dolisz o tej stodole od 3 dni :D

Frontsider

A Ty przyje...łeś się do kropki po np i innych pierdół, a sam nie umiesz pisać składnie i ze zrozumieniem...:O

Frontsider

P.S. skończ pier...lić i zacznij żyć poza netem, może znajdziesz chłopaka i stworzycie, jedną, wielką, gejowską rodzinę...:P

ocenił(a) film na 4
HeadHoper4Warsaw

Szkoda mi w sumie czasu na pisanie z taką amebą intelektualną. Szczekaj dalej psie :D

Frontsider

Idź wymłóć sianko, albo wydój jakąś krówkę, posuń w kakao jakąś kózkę, nie męcz się biedaku, bo posikasz się...:-(

ocenił(a) film na 4
HeadHoper4Warsaw

Na twoim miejscu przestałbym ośmieszać wizerunek Warszawiaków, bo ktoś cię dopadnie w ciemnej uliczce i już nie będzie tak kolorowo. Pozdrawiam "panie magistrze" :D

Frontsider

Ty ośmieszyłeś się tyle razy, że Cię u Ciebie na wsi pojadą za to i zostaniesz powieszony za jaja do płotu. Wróć za waginę, eksperymencie nieudany, ha, ha, ha...:-)

ocenił(a) film na 4
HeadHoper4Warsaw

"Rocznik '81, rodowity warszawiak, posługujący się gwarą warszawską i kinoman przez duże ka. Wychowałem się w erze kaset wideo oraz maratonów filmowych w kinach studyjnych. "

Nikogo nie obchodzi twoja biografia typie. Może obchodziłaby twoich znajomych, których niestety nie masz :D

Widzę u ciebie kolejny błąd interpunkcyjny "polonisto" :D

Frontsider

Szkoda, że nie widzisz tego jaki zje...bany jesteś cioto mała...:-(

ocenił(a) film na 4
HeadHoper4Warsaw

Mnie nie hejtowała połowa forum, więc zastanawiałbym się kogo tu powieszą :D

Frontsider

Połowa tego forum, to takie same cioty jak Ty...:-)

ocenił(a) film na 4
HeadHoper4Warsaw

Tych "ciot" się przestraszyłeś i zmieniłeś ocenę filmu "Deadpool" pod ich wpływem :D

Frontsider

Ja nic nie zmieniałem, ale jak nie umie czytać się ze zrozumieniem, to tworzy się wirtualną historię...:-(

Frontsider

P.S. ciężko przestraszyć kogoś kto ma 180 cm wzrostu i waży 100 kg...:-)

ocenił(a) film na 4
HeadHoper4Warsaw

To idź schudnąć grubasie :D

Frontsider

Grubasie, he, he, he...:P

manga_maniak

zostaw tego headhopera to troll, nikt nie jest tak glupi.