Jka myslice ktory z nich jest lepszym fighterem? Ja mysle ze tony ja jest dobry a nawet bardzo dobrym lecz scott adkins to pod kazdym wzgledem go bije..
trudno powiedzieć, walka byłaby arcyciekawa, obaj mają w arsenale dużo efektownych kopnięć i chwytów, z chęcia bym taką walkę zobaczył, ale też sądzę, że jednak Scott Adkins by zwyciężył,
Moim zdanie Scott. Ma lepsze doświadczenie i mięśnie - byłby silniejszy. Ale Tony też jest niezły, więc też trudno powiedzieć!
Zdecydowanie Scott Adkins. Posiada on czarny pas w wushu, jiu-jitsu, judo, taekwondo i świetnie się orientuje w ninjtsu i kick-boxingu, a Tony Jaa zna się na co niektórych sztukach walki, ale w żadnej nie ma czarnego pasa.
moim zdaniem błędem jest twierdzenie że skoro Adkins ma czarny pas a Jaa go nie ma to automatycznie Adkins jest lepszy. To trochę tak jakby uważać że osoba która skończyła studia zawsze jest mądrzejsza od osoby po szkole średniej. Dopiero ich bezpośrednie spotkanie pokazało by który jest lepszy.
Obstawiałbym Tony'ego, zawodnicy muay thai są niezwykle wytrzymali, można nimi rzucać o ziemię, kopać itp. Mają kości pięści, kolana i łokcie twarde jak kamienie. Poza tym Tony jest niski, trudniejszy do trafienia. Adkins to kozak, a to co wyprawiał jako Boyka to poezja, jednak myślę, że Jaa zrobiłby mu krzywdę.