Czy w tym filmie w epizodycznej roli (na lotnisku) nie pojawia się Jackie Chan?? Wygląda podobnie ale czy to on?)?
Na nieoficjalnej stronie Toy'iego Jaa znalazłem informację, że to nie Jackie Chan tylko ktoś bardzo do niego podobny.
http://www.tonyjaa.org/imnages/jackiechan_double_tyg.jpg [www.tonyjaa.org/imnages ...]
Zresztą nie tylko na tej stronie tak piszą, nie ma też nigdzie informacji żeby Jackie tam się pokazał. Ja też na początku tak pomyślałem ale Jackie jest młodszy i lepiej zbudowany. Jesli ktos wie coś więcej na ten temat niech pisze
To napewno nie był Jackie Chan ale może ma zasugerować zaproszenie dla JAckiego od Tony'ego. Dobrze by było jakby Chan wziął go pod swoje skrzydła. Razem mogliby działać cuda.
To jest pomysł: duet Jackie'go i Tony'go. Fajnie by było też zobaczyć duet ww z Jet'em Li ale gościu kończy karirę. Kto nie widział Fearless niech żałuje, polecam!
Fearless to Huo Yuan Jia - bo inaczej ciężko znaleść w wyszukiwarce filmwebu :D Również polecam filmik :) Jeden z lepszych Jeta
A Tom Yum Goong, rewelacyjne sekwencje ciosów i efektowne uderzenia i łamania. Po prostu świetne kino akcji z nietypowym stylem walki jak na takie filmy.