PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110795}

Obrońca

Tom yum goong
2005
7,3 9,4 tys. ocen
7,3 10 1 9423
6,2 6 krytyków
Obrońca
powrót do forum filmu Obrońca

Top100

ocenił(a) film na 5

to chyba jakieś żarty, film jest według was lepszy od np. Ojca Chrzestneg Part II czy Nietykalnych. Dla mnie 6,5/10. Dosyć dobrze się ogląda, ale na pewno nie zasługje na miejsce w TOP 100. Wydaje mi się i tak że film spadnie do miejc 250-350. Ale to i tak za wysoko... Kill Bill Quentina jest na 400 miejcu... :/ . Komerycjne "dzieło"

Redox

spokojnie, tytuł trafia na liste jak przekroczy 1000 głosów i osiągnie jednocześnie dobrą średnią - przekroczył więc wszedł. Poczekaj ze dwa-trzy miechy aż film dotrze do większej liczby osób, wtedy widownia go odpowiednio zweryfikuje. Zdarzały się przypadki że po emisji w TV jakiś film przesunął się w jeden wieczór o kilkanaście miejsc w top 100

ocenił(a) film na 10
Redox

Nie te oceny to dajemy my użytkownicy a wiesz każdy ocenia według własnych subiektywnych gustów a dla fanów kina akcji ten film może znaczyć więcej niż dla np. fanów dramatów. Po prostu więcej widocznie jest na tym portalu fanów kina akcji z resztą nie wiem czym się tak żołądkujesz przecież każdy ocenia tak jak mu się podoba i jak uważa za słuszne ,tobie może się podobać ten film na 6,5, a drugiemu na 10 ,jeszcze innemu na 8, a jeszcze kolejnemu na 1 nie ma tu nigdzie powiedziane,, na ambitne kino głosujcie wysoko a na nie ambitne nisko’’, a ty się żołądkujesz jak byśmy ci co naj mniej wybili rodzinę i wszystkich bliskich .A wyobraź sobie że mi ani trochę nie przeszkadza że nie dałeś temu filmowi 10 i tobie nie powinno przeszkadzać że my oceniamy po swojemu