Sam motyw z tym, niby banalnym faktem, że nie wyciągnęli schodków. Z początku myślę, a co to za problem, po chwili zastanowienia, cholera, to wielki problem.
Ale z wykonaniem trochę gorzej. Koniec wydaje mi się w ogóle naciągany. A oni wszyscy powinni zginąć. Głupotę powinno się tępić, bo się jeszcze przeniesie na nastęopne pokolenia. Oni umierali na własne życzenie, niektóre ich decyzje były absurdaln! i Chyba to mnie najbardziej wkurzyło w tym filmie.
No i oczywiście to, że trochę przynudzał, ale i tak był lepszy od jedynki
Zgadzam się zupełnie - pomysł na film był świetny. Nigdy bym wcześniej nie pomyślał, żeby będąc na jachcie sprawdzić taką głupotę. Dzięki temu filmowi będę już o tym pamiętał.
I dla mnie niestety także jest to jedyny atut filmu. Ani aktorstwo, ani charaktery, ani decyzje jakie podejmują, ani też kłótnie między nimi nie były, dla mnie przynajmniej, ciekawe.
Ze względu na wartości edukacyjne oceny poniżej 5/10 nie wystawię. Film ku przestrodze.
Zgadzam sie z szanownym kolega ;) Pomysł prosty, ale ciekawy. Zgadzam się
tez ze w porównaniu z jedynka - ten jest o niebo lepszy. Nie jest to jakieś
"wielkie kino" z powalającymi kreacjami aktorskimi, ale nawet fajnie się ogląda. Tylko zakończenie trochę takie..dziwne. Mozna je rożnie interpretować