PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343872}

Ocean strachu 2

Open Water 2: Adrift
2006
5,3 13 tys. ocen
5,3 10 1 13218
2,7 3 krytyków
Ocean strachu 2
powrót do forum filmu Ocean strachu 2

Oburzenie

ocenił(a) film na 9

Jestem strasznie zawiedziona oceną i komentarzami filmu.
On wcale nie jest naciągany! Wywołuję uczucie mega zaszczucia oraz pustki w głowie, postawcie się w ich sytuacji, są w szoku i przerażeni więc nie dokonują dobrych wyborów tak jak było z tym kolesiem co łapał się flagi. Jasne mogła sporobowac laska ale o tym nie pomysleli gdyz byli w szoku. Tak jak w prawdziwym życiu w momencie pozaru zapomina sie numeru na straz pozarną ;]

Jak niektorzy sa tacy madrzy to zorganizujmy sobie taki rejs i zobaczymy xD

Btw: Film swietny! Polecam i jeszcze raz polecam!]
Daję 9/10 bo wbił mi sie w pamiec i zafascynowal tak banalna sytuacją.

ocenił(a) film na 10
Niero17

Absolutna racja ; )

Niero17

Dobry pomysł z tym rejsem. Wywalimy za burtę tych wszystkich którzy twierdzą, że "wystarczyło zanurkować a potem się wybić z wody" albo, że "powinni się podrzucić i by dosięgli". A my byśmy stali na pokładzie i czekali tak 2 dni aż wejdą swoimi sposobami :)

ocenił(a) film na 9
dran

Dzięki za poparcie pomysłu x)

ocenił(a) film na 4
Niero17

Fakt pomysl na film niezły ale zakonczenie mnie rozbiło.Jak dla mnie interesujacy wciagajacy a na koncu rozczarowanie wiec daje 4/10.

ocenił(a) film na 6
Niero17

Moim zdaniem film jest zupełnie spoko. Może nie należy do tych, o których potem tygodniami się rozmyśla, ale ja tam wcale się nie wynudziłam, nawet powiedziałabym, że oglądałam w napięciu. Myślę, że dziecko na pokładzie to był dobry chwyt, inaczej można by sobie myśleć "o, dostało im się za głupotę". Ale dziecko zdecydowanie dodaje filmowi pikanterii ;)

ocenił(a) film na 7
Niero17

Ja również zgadzam się z przedmówcami. Film w pewnych momentach był absolutnie przerażajacy- te kobiety z tymi mężami na rękach. Mega straszny. I rzeczywiście końcówka trochę rozczarowuje ale i tak mocna 9.

użytkownik usunięty
pupcia

Nie no jak "pupcia" ocenia "Ocean Strachu 2" na 9 to ja też xD
Niesamowity jest fenomen "zachwytu niczym", który jest tak powszechny wśród ówczesnych nastolatków. Wyrośniesz ;) Dzięki Bogu można modyfikować oceny na tym serwisie...

Niero17

Zanim obejrzałem film przeczytałem komentarze na stronie i prawie zrezygnowałem. Po obejrzeniu też dziwię się ocenie. Daje mocną 7. Dwie sceny faktycznie są przegięte (telefon, facet (nie najlżejsza kobieta) wspinający się po prowizorycznej linie) ale poza tym ok. Mimo, że większość filmu rozgrywa się w jednym miejscu wokół jednej łajby film trzyma w napięciu i daje do myślenia ile człowiek potrafi wytrzymać żeby ocalić swoje zdrowie i życie.