PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343872}

Ocean strachu 2

Open Water 2: Adrift
2006
5,3 13 tys. ocen
5,3 10 1 13218
2,7 3 krytyków
Ocean strachu 2
powrót do forum filmu Ocean strachu 2

Pomyśleć że takie scenariusze piszę życie .
Film rzeczywiście trzyma w napięciu , myślę że było wiele innych sposobów dostania się na pokład , choćby to co stało się na końcu , dlaczego wcześniej nie możnabyło użyć noża i wbić go , pomimo że nasz główny bohater protestował , w tym momencie możnaby gdybać , ale po co ....
Ciekawe zjawisko zbiorowej psychozy , praktycznie każdy z nas będąc na ich miejscu zachowywałby się w pewien sposób irracjonalnie . Wycieńczenie i zimno robią swoję , wiem sam po sobie gdy wychodzę po 2 godzinach z basenu jak jestem zmęczony . Ocean Strachu to świetny nauczyciel , najpierw pomyśl - potem zrób , ale tak to już jest , dla wielu z nas najważniejsza jest dobra zabawa , skutki , przychodzą potem . Myślę że długi czas nie wypłynę z moją rodzinką nigdzie łodzią . Jeszcze dodam że podczas projekcji zjadłem 3 batoniki , co oznacza że film w pewnym stopniu szarga nerwy i trzyma w napięciu .

Alexanderrr

Fajnie ujęte ;] zgadzam sie w 100 procentach !! beznadziejna sytuacja z tą łodzią. Nie wiem czemu ale ten film baaardzo mnie no moze nie przestraszył ale zostanie mi napewno dłuuugo w pamięci. Chyba dlatego że sie boje wody ;P i to ze bardzo realistyczny jest wkońcu każdy z nas mógłby sie zachowac jak bohaterzy..

nike55555

zapomniałam dodać ze juz zachował bo film przeciez nas faktach jest. :)

ocenił(a) film na 6
Alexanderrr

Mnie osobiście film nużył, ale dzięki niemu już chyba nigdy nie wyskoczę za burtę statku bez sprawdzenia czy ma jakąś drabinkę lub schodki.
Wszystko wina tych charakterów, które niczym pozytywnym mnie nie zaskakiwały.