PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=137}
6,9 133 tys. ocen
6,9 10 1 133154
5,9 40 krytyków
Ogniem i mieczem
powrót do forum filmu Ogniem i mieczem

ocenił(a) film na 10

coz jesli Bohun choc w polowie wygladal tak jak grajacy do Domogarow to az dziwie sie Helenie, taki facet a ona wolala innego

Bohun_7

Michał Ż. też nie jest zły:P A Bohun to już inna sprawa :*

ocenił(a) film na 10
Bohun_7

Ja osobiście, jeśli już chodzi o sam film to wybrałabym Domogarowa (Bohuna). Chodzi mi o to, że bardzo podoba mi się jak został ucharakteryzowany. Poza tym chyba zawsze podobali mi się chłopcy spod ciemnej gwiazdy.

ocenił(a) film na 10
Bohun_7

Ale to jest prawda, że Ci "źli" zawsze bardziej zwracają uwagę płci przeciwnej ;) Ale Skrzetuski (w sensie Żebrowski) też niczego sobie :P

ocenił(a) film na 10
Bohun_7

no wiadomo Żebrowski tez fajny (szczegolnie jako skrzetuski i pan tadziu) ale Domogarow lepszy...

ocenił(a) film na 10
Bohun_7

Prawda prawda. Może w innym filmie zwróciłabym uwagę na Żebrowskiego ale w Ogniem i Mieczem moje serce należy tylko i wyłącznie do Bohuna :)

Bohun_7

większość z nas (kobiet mam na myśli) ogląda się właśnie za takimi mężczyznami. Są pociągający, tajemniczy i szaleni :) A to się najbardziej podoba. Naiwnie też myślimy, że okiełznałybyśmy takiego szalonego drania, a dzięki naszej miłości byłby cudowny i czuły. Oj nie wszystko jest takie piękne. Życie z kimś z takim charakterem delikatnie mówiąc nie byłoby sielanką. Ale dla Domogarowa bym się poświęciła :)

ocenił(a) film na 10
maluszek1646

Facet to przede wszystkim musi chcieć się zmienić dla siebie a nie dla dziewczyny bo to nie będzie dobrze. Co do twojego poświęcenia dla Domogarova to muszę Ci przyznać rację. Tylko jest jeden problem : On już jest zajęty. :( Ale są jeszcze inni na tym świecie. Bo facet jest jak autobus jak autobus- jak nie ten to następny.

NoX_4

A moze tak któryś z jego synów :D:D jeśli są podobni do tatusia :)

ocenił(a) film na 10
majka_117

Tak tylko, że jego synowie są młodsi ode mnie.
Ale On ma jeszcze brata więc może jego brat ma synów starszych ode mnie :P

ocenił(a) film na 9
NoX_4

No... narazie jest zajęty, ale skoro był żonaty już 4 razy to może neidługo zacznie szukać piątej żony :D