CZY ZNA MOŻE KTOŚ TYTUŁ PIOSENKI, KTÓRA LECI GDY VIOLA WRACA DO DOMU PO ROZWIĄZANIU DRUŻYNI I ZACZEPIA JĄ MONIQ ?? jEŻELI TAK TO PROSZE O TYTUŁ I WYKONAWCĘ :) z GÓRY DZIĘKI :)
wież co mi też sie spodobała ta piosenka jest świetna ale nie znam tytułu i nic ale jak by ktoś miał to prosze o jakieś szczeguły
Pozdro !!!
kinomanka15 - gdybyś ja znalazła to byłabym wdzięczna jakbyś mi przesłała tytuł i wykonawcę :) pozdrówka :)
ta piosenka to :of a revolution(O.A.R)_love memories
chetnie bym wm ja przesla ale niesterty saqma dopiero ja sciagam!!
:* pzdr.
Jeszcze nie o tą chodzi ;) Mam love memories i to nie ta. Mi chodzi o ta wolną gdy wraca do domu.. tylko akurat jej nie moge znaleść, bo tak poza tym to wszystkie mam.. Jak by ktoś coś wiedział to dajcie znać :)Pozdrowka :*
to w takim razie moze to jest:Matt White - wasteland
p.s czy w takim razie moglabym prosic o love &memories na maila (jesli tak to moj adres: haaniaa1@wp.pl)
hej. ja mam 17 piosenek z Ona to On. pOdaj mi swoj e-mail to Ci prześle a tytuł jej to Lil B.- Wasteland. ;)). Licze na jakiś mały rewanżyk ;). Pozdrówka
No ja mam prócz tej wszystkie, tylko z tą jedną mam problem ;p To jak możesz to przeslij :) Dzieki wielkie :* zgrzywka@vp.pl
hej love chad mam prośbę. mogłabyś przesłać mi wszystkie piosenki jakie masz z tego filmu?? była bym bardzo wdzięczna! mój m@il: tamsa@o2.pl
z góry dzięki ;)
a ma ktoś piosenke Love is all around - tea queen czy coś takiego. Ona leci jak Paul probuje stworzyć z Violi faceta, i przykleja jej wąsy itp
No jak byś mi mogła mi przesłać tą piosenke wasterland byłabym wdzięczna :) zgrzywka@vp.pl Pozdrowki :*
Mi tez gdybyś mogła przesłać byłabym wdzięczna :) apanaczi3@wp.pl
Z góry dzięki :*
ja tez bym bardzo prosiła 2 piosenki:
wasterland i love memories
wielkie dzięki z góry i całuski :*
nie ma za co..a ja nadal czekam na rewanż np. w postaci komanarzyków ;p. A mozesz podac swoją poczte..?? bo inaczej ci nie wyśle ;)
hej!możesz mi przesłać piosenki z filmu Ona to on? Byłabym bardzo wdzięczna. Mój e-mail to: madziak690@wp.pl
hej!możesz mi przesłać piosenki z filmu Ona to on? Byłabym bardzo wdzięczna. Mój e-mail to: madziak690@wp.pl
hej love chad mogłabys mi te piosenki przesłac?Byłabym bardzo wdzieczna no i oczywiscie bym sie czyms zrewanzowała.Wszystko no moze bez przesady:):D moj e-mail to paaaula81@wp.pl BAAARDZO CIĘ PROOSZĘ !!!Pozdrawiam...
Ja też byłambym wdzięczna gdybyście mi przesłali wszystkie piosenki z filmu. Mój adres to 500100900@wp.pl Z góry dzięx:))
Mógłbyś mi je przesłać? Ja się poprostu w tym filmie zakochałam, bardzo podobały mi się piosenki, więc byłabym wdzięczna. Oto mój adres anna.jastrzab.buziaczek@wp.pl Z góry dziękuję.
Hejka jak sie nazywa ta pioseneczka co Viola jest na tym festynie w Wesolym miasteczku, co ona najpierw sprzedaje liscia Justinowi a potem leci na karuzele?. Prosze pomożcie mi... :* z gory dzieki :*
no jasne ze wiem. To jest ta piosenka co ona sie przebiera w tych rożowych wagonikach a tytuł jej to The Veronicas - 4Ever Pozdrawiam ;**
Hmm annusia i love_chad mam do was prośbe :) prześlecie mi wszystkie pioseneczki z tego filmu jakie macie .... odwdziecze sie jakimis komentarzykami czy cos... wiec jak ? - bargidg@gmail.com to moj mail. Z gory dzieki dla Was :*:*:*:*:* jak bedziecie wysylac to napiszcie tutaj
ok ja Ci moge wysłac ;)) Pozdrówffka. Tylko jest jeden problem nie mam jednej piosenki gdzies zabłądziła..ale jej poszukam. Także w sumie ich jest 18 (z płyty). Spodziewaj sie piosenek ;*
ja juz wszytstkie 18 przeslałam. Troche sie nameczyłam..ale mysle ze sie opłaca (buzka) ;*
Dzieki Wam wielkie naprawde zarabiste :P a i takie male sprostowanko jak cos piszecie do mnei do zwracajcie sie jako do plci meskiej :D :* buzka dla Was :*:*
przepraszam, czy ktoś z Was mógłby mi wysłąć tą piosenkę: Matt White - Wasteland( czyli ta, o którą chodziło autorce tematu :P)... no, bo ja też jej szukam od dawna i wreszcie się dowiedziałam co to za utwór, ale nie mogę jej nigdzie znaleźc... :(
oto mój adres:
agnieska_@tenbit.pl
będę baaardzo wdzięczna! :)
a ja jestem dziewczyna ;D hehehe (juz rozumiem) a i wysyłam piosenke na agnieska_@tenbit.pl ;P
ja mam wolne kawałki..i moge wysłac ci lub podac tytuły: Farba- W strugach deszczu, verba- młode wilki 3, verba- mogliśmy, wszystkie pisoenki Olivera Jamesa ;*, wszystkie piosenki Kelly Clarkson, wiekszosc piosenek Varius Manx, Chad Michael Murray- baby on more time hahahaha...Ania Dąbrowska- Charie, Charlie, Evanescance - My Immortal..i mozna duzo wymieniac. Pozdrówka ;*
no spoko..bardzo lubie słuchac takich piosenek na dobranoc ;PP Pozdrowionka dla wszystkich ;*
sorki, że pytam Love_Chad ale czy wysłałaś mi już ta piosenke? bo sprawdziłam i niestety jeszcze nic nie ma :( no, bo... ehhh....
( wiem, jestem strasznie niecierpliwa :P)
ale w ogóle dzięki, że się zgłosiłaś jako 'chętna do wysłania' :P
annusia zwroc sobie jeszcze uwage na piosenki coldplaya - X & i Y, Swallowed on the sea, Jamesa Blunta, Happysadu :)
ojojoj.. ile tu sie dzialo, kiedy tu nnie zagladalam :) LoVe_Chad dzięki wielkie za piosenkę, właśnie mi się odebrała ;D
POZDRAWIAM ;*
heja!:) do tych wolnych piosenek mogę dodać jeszcze np. kirsten dunst dream of me :) olivera jamesa tez polecam baaaaaaardzo ;* coldplaya też.. :)
Pozdrówki :):*
siemka wiem że ten temat wałkowaliście już dawno.... ale może prześlesz mi jakieś fajne wolne kawałki jeżli możesz... bedę bardzo wdzięczna:)
HejŁ(a jaki jest tztul piosenki kiedz Viola i gra w pilke?? ;DBEDE WDZIECZNA JESLI KTOS PODA TYTUL,kuree spacja mi nie dyiala hehe
z gory dyieki