PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=229911}

Ona to on

She's the Man
2006
6,4 110 tys. ocen
6,4 10 1 109712
5,0 5 krytyków
Ona to on
powrót do forum filmu Ona to on

CZY ZNA MOŻE KTOŚ TYTUŁ PIOSENKI, KTÓRA LECI GDY VIOLA WRACA DO DOMU PO ROZWIĄZANIU DRUŻYNI I ZACZEPIA JĄ MONIQ ?? jEŻELI TAK TO PROSZE O TYTUŁ I WYKONAWCĘ :) z GÓRY DZIĘKI :)

ocenił(a) film na 10
forgotten_3

nie ma za co i jeszcze raz pozdrawiam ;P ;);):):)

Aniss92

hej, mógłbyś mi też przesłać wszystkie piosenki? Proooszę ^^
emotionaless@interia.pl

forgotten_3

To jak Ci poczta nie działa to może ja spróbuje wysłać ;p chyba nie masz nic przeciwko ;D

użytkownik usunięty
forgotten_3

jesli mozan to ja tez bym prosila o te piosenki moj mail: haaniaa1@wp.pl

ocenił(a) film na 10
forgotten_3

wysłałam z oneta bo mi wp nie działało..takze juz masz ta piosenke Agnieszka ;P;P;P Pozdroffka dla wszystkich.

Aniss92

Mam jeszcze jedno pytanko dotyczące piosenek ;p Zawieruszyła mi się gdzieś piosenka kiedy drużyny na meczu wychodzą na boisko.. Mógłby mi ktoś podać tytuł i wykonawcę? Z góry dzięki :*

ocenił(a) film na 10
Aniss92

baaaardzo cię proszę o Wasteland i hey sexy lady. baaaardzo :D anulis@buziaczek.pl z góry wielkie dzięki :*:*

ocenił(a) film na 7
forgotten_3

Mi osobiście przypadł kawałek gdzie śpiewa m.in. Shaggy...hey Sexy Lady, I like your flow Your body's bangin, out of controoooooool!!
You put it on me ceiling to floor only you can make me, scream and beg for moooooore!! :)

klaxon_2

Ktoś mi pomoże i napisze tytuł tej piosenkii? ;D Plisss :)

forgotten_3

Hej. Piosenka to "Hey Sexy Lady". Proszę bardzo:]

Asik_92

Tylko mi chodzi o tą piosenkę gdy druzyny wychodzą na boisko podczas meczu :) Zna ktoś? ;)

forgotten_3

Wydaje mi sie ze chodzi Ci o The All American Reject - Dirty Litlle secret

rekin_4

A tak w ogóle to w filmie pojawiło sie wiecej piosenek niz jest na oficjalnym soundtracku

ocenił(a) film na 10
forgotten_3

a ma ktoś to coś co leci jak Viola, Olivia i Monique się biją? Jeśli tak to niech mi ktoś wyśle na maila x-moon@wp.pl z góry dziekuje :*

Asik_92

Czyli jak widać, soundtrack sie bardzo spodobał :D

forgotten_3

czy mógł by mi ktoś przesłąć wszystkie piosenki jakie ma z filmu "ona to on"?? mój mail: tamsa@o2.pl. z góry dziękuję!

lilianna_93

hej ma ktoś może piosenke matta white - wasteland? moze moglibyscie mi ja przeslac? :) z gory dzieki !!! :):):) moj mail: natii-natii@wp.pl

NATI_13

Ja bym była bardzo wdzięczna za wszystkie piosenki od Love_Chada'a. Mój mail: marchewa897@wp.pl. Z góry bardzo dziękuję. Mam 8 piosenek:
1) 4ever
2) No sleep tonight
3) The tee queens
4) Spun
5) Wrong the right
6) Invincible
7) Somebody
8) Good girl, bad boy.
Jezeli kogos je interesują to piszcie maila prześle. A Love_Chad Ciebie prosze o tamte, znaczy tych których nie mam. Z góry thx :]

marchewa897

ja mam takie:

1. Spiderbait - put it down
2. Ok go - invincible
3. ray lamontage - hold you in my arms
4. the all-american rejects - dirty litte secret
5. the all - american rejects - move along
6. goldfrapp - ooh la la
7. the tea queens - love is all around
8. the faders - no sleep tonight
9. The Veronicas - 4ever

gdyby ktos cos chcial - piszcie
a i gdyby nie udalo mi sie wyslac ich do jutra wieczorem to wysle po moim powrocie..
ps. i gdyby ktos moglby mi przeslac piosenke matta white - wasterland - bylabym wdzieczna i z gory dzieki :) pozdro

ocenił(a) film na 9
NATI_13

E tam, macie problemy...
Zainstalujcie sobie program BearShare i nie będzie sie trzeba wymieniac piosenkami, bo tam jest prawie wszystko ;)
Pozdrowionka.

trivette

A ma ktoś piosenkę, która leci kiedy Viola idzie nad ranem pod prysznic i ćwiczy granie ?
Jeśli tak to prosiłbym o autora i tytuł. Jeżeli ktoś będzie miły to prześle mi tę piosenkę na adrianek1991@yahoo.pl ;)
Z góry dzięki.

ocenił(a) film na 10
NATI_13

gdybyś mogła mi przesłać te piosenki:)mój adres to anna.jastrzab.buziaczek@wp.pl z góry dzięki=]

forgotten_3

właśnie która jest to piosenka kiedy ona jest pod prysznicem?

ggz7@interia.pl

forgotten_3

Siemankoo jak macie jkaieś piosenki z tego suepraśengo serialu to mi wyśliciejak cozywisce mozecie na emaile :P Prsże was bardoz. i z góy thx :) bo mi sie nic sciągąC NEI CHE NEISTETY :/// marcelka91@o2.pl

ocenił(a) film na 8
forgotten_3

poszukuję ciągle tej piosenki Westland Matta White'a. Jeśli ktoś ma to bardzo prosze o przesłanie bo nigdzie nie mogę znaleźć. Tylko ta jedna pioseneczka, byłabym bardzo wdzięczna. Mój mail dominikagg@tlen.pl