CZY ZNA MOŻE KTOŚ TYTUŁ PIOSENKI, KTÓRA LECI GDY VIOLA WRACA DO DOMU PO ROZWIĄZANIU DRUŻYNI I ZACZEPIA JĄ MONIQ ?? jEŻELI TAK TO PROSZE O TYTUŁ I WYKONAWCĘ :) z GÓRY DZIĘKI :)
wysłałam z oneta bo mi wp nie działało..takze juz masz ta piosenke Agnieszka ;P;P;P Pozdroffka dla wszystkich.
Mam jeszcze jedno pytanko dotyczące piosenek ;p Zawieruszyła mi się gdzieś piosenka kiedy drużyny na meczu wychodzą na boisko.. Mógłby mi ktoś podać tytuł i wykonawcę? Z góry dzięki :*
baaaardzo cię proszę o Wasteland i hey sexy lady. baaaardzo :D anulis@buziaczek.pl z góry wielkie dzięki :*:*
Mi osobiście przypadł kawałek gdzie śpiewa m.in. Shaggy...hey Sexy Lady, I like your flow Your body's bangin, out of controoooooool!!
You put it on me ceiling to floor only you can make me, scream and beg for moooooore!! :)
a ma ktoś to coś co leci jak Viola, Olivia i Monique się biją? Jeśli tak to niech mi ktoś wyśle na maila x-moon@wp.pl z góry dziekuje :*
czy mógł by mi ktoś przesłąć wszystkie piosenki jakie ma z filmu "ona to on"?? mój mail: tamsa@o2.pl. z góry dziękuję!
hej ma ktoś może piosenke matta white - wasteland? moze moglibyscie mi ja przeslac? :) z gory dzieki !!! :):):) moj mail: natii-natii@wp.pl
Ja bym była bardzo wdzięczna za wszystkie piosenki od Love_Chada'a. Mój mail: marchewa897@wp.pl. Z góry bardzo dziękuję. Mam 8 piosenek:
1) 4ever
2) No sleep tonight
3) The tee queens
4) Spun
5) Wrong the right
6) Invincible
7) Somebody
8) Good girl, bad boy.
Jezeli kogos je interesują to piszcie maila prześle. A Love_Chad Ciebie prosze o tamte, znaczy tych których nie mam. Z góry thx :]
ja mam takie:
1. Spiderbait - put it down
2. Ok go - invincible
3. ray lamontage - hold you in my arms
4. the all-american rejects - dirty litte secret
5. the all - american rejects - move along
6. goldfrapp - ooh la la
7. the tea queens - love is all around
8. the faders - no sleep tonight
9. The Veronicas - 4ever
gdyby ktos cos chcial - piszcie
a i gdyby nie udalo mi sie wyslac ich do jutra wieczorem to wysle po moim powrocie..
ps. i gdyby ktos moglby mi przeslac piosenke matta white - wasterland - bylabym wdzieczna i z gory dzieki :) pozdro
E tam, macie problemy...
Zainstalujcie sobie program BearShare i nie będzie sie trzeba wymieniac piosenkami, bo tam jest prawie wszystko ;)
Pozdrowionka.
A ma ktoś piosenkę, która leci kiedy Viola idzie nad ranem pod prysznic i ćwiczy granie ?
Jeśli tak to prosiłbym o autora i tytuł. Jeżeli ktoś będzie miły to prześle mi tę piosenkę na adrianek1991@yahoo.pl ;)
Z góry dzięki.
gdybyś mogła mi przesłać te piosenki:)mój adres to anna.jastrzab.buziaczek@wp.pl z góry dzięki=]
Siemankoo jak macie jkaieś piosenki z tego suepraśengo serialu to mi wyśliciejak cozywisce mozecie na emaile :P Prsże was bardoz. i z góy thx :) bo mi sie nic sciągąC NEI CHE NEISTETY :/// marcelka91@o2.pl