PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=229911}

Ona to on

She's the Man
2006
6,4 110 tys. ocen
6,4 10 1 109710
5,0 5 krytyków
Ona to on
powrót do forum filmu Ona to on

Tego filmu nie da sie zdzierżyć. W calosci go obejrzec nie moglem. Ani to smieszne, ani ciekawe, ani nawet romantyczne. Taka glupia bajeczka dla dziewczynek w okresie wczesnego dorastania. Odradzam kazdemu, nawet fanom komedii romantycznych. To nie zasluguje na miano filmu takiego pokroju. Kto ogladal i komu sie podobalo? Jesli sie nie wstydzisz obejrzenie tego filmu to prosze o komentarz ;)

ocenił(a) film na 10
malikpa

Nie wiem co ci się nie podobało w tym filmie ale dla mnie był ok. Nie jest to jakiś wielki przbój ale obejrzeć można i to nawet bardzo, szczególnie z osobą towarzyszącą ci...

ocenił(a) film na 1
walus_3

nieogladac tego. film nudny i nieciekawy. plytka fabuła. wielki --------- minus

ocenił(a) film na 10
ekwador15

ja sie nie wstydze :) film fajny :) taki mlodziezowy :) i moze mi ktos wyjasnic dlaczego on jest plytki jak w kazdym filmie dla mlodziezy jest to samo?:)
Zawsze ktos sie w kims zakochuje, zawsze sa jakies problemy, i zawsze jest szczesliwe zakonczenie :) tylko ze sa rozni aktorzy i rozne sytuacje tym razem byla pilka nozna i dziewczyna udajaca faceta :) czy to zle ze robia filmy dla mlodziezy przy ktorych nie trzeba myslec? poprostu ogladasz i widzisz kolejna historie milosna nastolatkow :) powiedcie mi czy to jest złe? i moze lubie takie filmy od czasu do czasu zobaczyc dla rozluznienia, czy to powoduje ze jestem dorostajaca dziewczynka?:) chyba nie :) mozna zjechac dany film ale nie ludzi ogladajacych go :P (nie czuje sie urazony) ale taka jest prawda :) takie filmy tez powinny byc robione :) wlasnie dla takiego rozluznienia i zobaczenia ciekawej historii :) ktorej i tak znamy zakonczenie :) moze nie lubisz tego gatunku :) nie mam nic przeciwko temu, swoja droga jest tez blad na stronie bo powinien byc dodany gatunek, dla mlodziezy :) no ale walic to :) pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
ALUNO

nie no ja wymiekam jak co nie któzy oceniaja filmy roamntyczne! przecież temu filmowi nic nie brakowało! przynajmniej dla tego kto lubi filmy romantyczne! wiec pewnie minusy daja nastoletnie dzieicaki albo fani spidermana ewentualnie x-mena! (które nawiasem mówiąc też mi się podobaja!) ale o gustach sie nie dyskutuje jak ktos tego filmu nie lubi to jego sprawa, ja uważam film za bardzo fajny i idealny do obejrzenia z 2 połówką;)