ale gówniany film, no i niby co skończyła by szkołę pod męskim nazwiskiem i taki by otrzymała dyplom,a nie na siebie,bezsens,film o głupiej nastolatce. Dużo lepszy był film sprzed około 10 lat gdzie koleś chciał wyrwać tenisitkę ze swojej szkoły i zaczął się przebierać za swoją niby kuzynkę czy koleżankę z Europy. O wiele śmieszniejszy i mądrzejszy, tam robił na dwa etaty,a tu niemyśląca. Tamten był przystojny i wyglądał jeszcze jakoś przebrany za dziewczynę,a jak ta tutaj się przebrała za chlopaka, to normalnie stoczyć się można,nie wiem jak tamta dziewczyna mogła na nią lecieć,może ma streeta. Koleś z okrągłą gębą i fryzem ala Beatles,u nas to byłoby szkolne pośmiewisko.
wspólczuje tobie ;//..powiem wprost ze nie znasz sie na filmach, Jeśli nie lubisz aktorek z USA to chetnie proponuje obejrzec ci Terese Lipowska nago!! hahahahaha- moze to ci sie spodoba! ;/
Hejka Chad Love zgadzam się z tobą w 100 % !!!
Wierz co Demon o co ci chodzi jesteś ponury czy co przecierz to jest zaje****y filmik taki śmieszny co ty masz za gust może lubisz jakieś staromodne filmy bez głosu i koloru nie pozdrawiam :-(
Ale za to Czad Love dodaje do ulubionych Pozdro Chad też cie lubie a moze lubisz Olivera Jamesa ???
Wiesz jak już co. Na prawdę-dorośnij.I zmień gust. Oglądasz jedynie denną amerykańską papkę,przez co twój mózg już dawno wyparował.I naucz się gramatyki i ortografii. Bo pieprzysz bzdury,które tylko udowadniają twój niziutki poziom.
Ja calkowicie zgadzm sie z LoVe_Chad film byl fajny calkiem na niedziele wieczór. Przyznam ze to co mnie do niego przyciongneło jest aktrka - AMANDA :) ... I mma jesze jedno pyatnie co wyscie tu nawyrbiaji to mial byc opis odczuc po oglondninci filmu a nie 100% battle na gadanie z kond kto pochodzi... ;(
niby jak miałaby skończyć szkołe z maskim dyplomem skoro ona od poczatku wiedziala ze bedzie tam tylko przez 2 tygodnie(pod nieobecnosc jej brata) chyba za uwaznie nie ogladales filmu!!!
Drogie Panie, widzę, że macie nie więcej niż 15 lat i rozumiem czemu wam się taki film podoba, ale musicie zrozumieć starszych od was (zaliczam się do nich), że dla nas, a przynamniej większości, to szmirowaty film. A gdy patrzę, jak jest oceniany na równi z innym lepszymi filmami, to powiem szczerze, że krew mnie zalewa. Już wcześniej pisałem minirecenzję na temat tego filmu, więc na tym krótkim apelu zakończę.
P.S. Pamiętajcie, że istnieją pewne ogólnie przyjęte granice absurdu czy kiczu i właśnie m.in na ich podstawie powinno się oceniać. Czyli wypowiadając się na temat filmu można stwierdzić:"Film przyjemnie się oglądało, ale OBIEKTYWNIE patrząc to słaby film i dlatego daję (i tu ocena).
Drogie Panie, widzę, że macie nie więcej niż 15 lat i rozumiem czemu wam się taki film podoba, ale musicie zrozumieć starszych od was (zaliczam się do nich), że dla nas, a przynamniej większości, to szmirowaty film. A gdy patrzę, jak jest oceniany na równi z innym lepszymi filmami, to powiem szczerze, że krew mnie zalewa. Już wcześniej pisałem minirecenzję na temat tego filmu, więc na tym krótkim apelu zakończę.
P.S. Pamiętajcie, że istnieją pewne ogólnie przyjęte granice absurdu czy kiczu i właśnie m.in na ich podstawie powinno się oceniać. Czyli wypowiadając się na temat filmu można stwierdzić:"Film przyjemnie się oglądało, ale OBIEKTYWNIE patrząc to słaby film i dlatego daję (i tu ocena).
Odpowiedziały Love Chad, Kinoamanka 15 i Haniaa, gdzie górna granica wieku to lat 15. Poczucie chumoru mam o wiele lepsze małoletnie i glupie maniury. Oceniać możecie za 5 lat jak nabierzecie rozumu. Poprostu nie interesują mnie lesby i baby w męskich przebraniach. Sorry ale nie mam pojęcia kto to Teresa Lipowska i nie zamierzam sprawdzać, może ty w takich gustujesz i też lubisz przebierać się za chłopaka. Już faceci w babskich ciuchach są o wiele śmieszniejsi.
kurde to chyba normalne ze nam podoba sie cos innego niz jakims gburom !! (chociaz ne\ie wszyscy starsi tacy sa)
"że dla nas, a przynamniej większości, to szmirowaty film"
owszem, jest szmirowaty, humor nie jest inteligentny i fabula blyskotliwoscia nie blyszczy, w dotaku jest przewidywalny i calkowicie nie realny. ale.. nie o to chodzi w filmach z tego gatunku, zeby rozpadrywac je jako dzielo kinematografi. dla mnie filmy tego typu sa poprostu odskacznia kiedy mam dobry humor i wolny wieczor, wlaczam wtedy jedna z tych komedii, i moge nawet nie myslec, bo film myslenia nie wymaga :-))
dla relaksu, poprostu. nie traktujcie wszystkiego tak calkiem serio
"że dla nas, a przynamniej większości, to szmirowaty film"
owszem, jest szmirowaty, humor nie jest inteligentny i fabula nie blyszczy, w dotaku jest przewidywalny i calkowicie nie realny. ale.. nie o to chodzi w filmach z tego gatunku, zeby rozpadrywac je jako dzielo kinematografi. dla mnie filmy tego typu sa poprostu odskacznia kiedy mam dobry humor i wolny wieczor, wlaczam wtedy jedna z tych komedii, i moge nawet nie myslec, bo film myslenia nie wymaga :-))
dla relaksu, poprostu. nie traktujcie wszystkiego tak calkiem serio
tiwerdzisz,ze ten film lubią małolaty? to się mylisz! mnie i mojej kobiecie się ten film podobał a mamy prawie po 30 lat ! i co? głupio ci teraz? zresztą nie śmiej sie z małolat bo sama nie masz pewnie wiecej niż 18 lat! zgadzam się, że ta dziewczyna jak się przebrałą za chłopaka nie wyglądała najlepiej ale powiem ci, że jej chodziło o to żeby
nie wyróżniać się z tłumu w końcu nie chciałą zostać przyłapana na tym, że sie przebiera za chłopaka. Pozatym rozejrzyj sie po ulicahc! ile jest facetów którzy są niezbyt przystojni i maja superlaski co?
uważam że film może się również podobać tym któzy oglądaja film w 2 ! polecam jak nbajbardziej!
jak to jest badziew? to co dopiero straszny film :| to jest dopiero głupie, a widze ze masz w ulubionych....
demon moze ty masz te swoje 18 lat ale po co ci to jak ty chyba nie dorosłes do oglądania tych filmów! I zgadzam sie z reszta! To jest bardzo fajny film i jest sie z czego pośmiach. A moze ty nie lubisz lesb..to moze gejów?? Hahahahahahahahaa ;P. Jesli nie lubisz Teresy Lipowskiej to moze Irenę Kwiatwowską- proponuje ci ja bo ma znacznnie obwiślejsze ciało!
Ps. Napisz jak ci sie spodoba Irenka, ale moim zdaniem Amanda i tak jest najlepsza aktorka swiata. Pozdrowienia dla niektórych ;*
do marekpic
Powtarzasz się z tym swoim ,,ja i moja dziewczyna mamy po 30 lat i głupio ci teraz". Płyta ci się zepsuła, czy Alzheimer już działa, pisałem że jestem po 4 roku studiów. A ci niezbyt przystojni mają hajs, więc laski-materialistki się przy takich kręcą.
do Elektra
Scary Movie jedynka jest o wiele lepsza od tego gówna, chłopak z mordą jak gruszka,i deska z niej jeśli się nie domyślili.
do Love Chad
Pisałem już że nie poperam ogólnie homoseksualizmu, więc nie interesują mnie lesby i pedały. Kwiatkowskiej też nie znam,a ty tu widzę wypisujesz coraz to kolejne nazwiska jakichś starych prukw, może ty w takich gustujesz.
paździoro ja jestem dziewczyna. Nie rozrozniasz płci?? pewnie swojej tez nie rozróżniasz to zapytajsie mamy ;P nie pozdrawiam
demonka: ty też sie powtarzasz, ale nie oto mi chodzi. pozatym pisze ze oglądam z moja dziewczyną bo prawie zawsze oglądam z moja dziewczyna.
i znów nie zgodzę się z twoim zdaniem. Większość niezbyt przystojnych któych znam nie ma hajsu, po prostu jak gość umie dobrze zagadać to może skręcic większosć lasek. Sory ale wydaje mi się że mało wiesz o tych sprawach
widze ze jest tu spora klutnia :D:D i co do opisu tego serialu to :D .... co tu duzo mowic Football to nie jest :D ewentualnie Soccer :D i takim opisem mozna urazic wiele osob ktore wiedza co to football :D i to mi sie w tym filmie tez nie podobalo :D ale ogladalo sie przyjemnie :D co do Losek i tych sprawach to chyba temat jest zbyt wielki by go tutaj opisywac :D
Fajnie ze ogladacie takie filmy z dizewczynami naprawde :D i ze nie ejstescie pedalami i lesbami :D tylko sie cieszyc:) demon :D ma tez racje :D ale jak juz pisalem wczesniej :D milo zobaczyc film dla mlodziezy, o mlodziezy przy ktorym nie tyrzeba myslec, tylko ogladasz i widzisz :) co sie wyczynia :) po tym filmie chyba sporo facetow z akademikow bedzie "sprawdzalo" kto wchodzi do ich pokoju xDDD:D POZDRO :D
wiesz co mam wątpliwosci czy ty aby chodzisz na studia, bo takie ciętego języka studenci raczej nie używają raczej małolaty któzy się pod nimi podszywaja lepiej isę przyznaj ile masz lat 15 co? wiem że mam racje wiec sie nie wypieraj!
a ja wiedziałem dużo facetów bajerantów, nawet takich któzy są brzydcy (wybacz, że nie użyję twoje bogatego słownika wyrazów "obcych" typu: "ryj", "zjebany", "prukwy")
no ale cóż to tylko świadczy o twojej kulturze, którą jakbym miał oceniać w kategori ocen filmwebu dostałbyś 0/10 - czyli zero totalne
ale o co wy wogole walczyci? o wolne soboty? jesli chodzi o film to gornych lotow dzielo to nie jest napewno. aktorstwo zostawia jednak wiele do zyczenia, fabula lepiej nie wspominac a humor ... no coz to akurat kazdego indywidualna sprawa. z tym ze jak sie czyta wypowidzi kinomanki, love cos tam (zapomnialem) itp to sie noz w kieszeni otwiera :D ale co tu sie w sumie dziwic, wystarczy zobaczyc co dziewczyny uwazaja za dziela kinomatografii :D twierdzenie za Amanda jest super aktorka ... hmmm, niech i tak bedzie, ich swiete prawo aczkolwiek jakies poczucie estetyki nalezalo by miec :D wracajac do filmu, jak sie komus nudzi i nie ma ochoty na nic glebszego (bez skojarzen :)) da sie przegladnac, masz dobry humor to i sie usmiechniesz ale wiele prosze sobie nie obiecywac ... pozdrawiam wszystkich zdrowo i choro myslacych oraz tych co wcale nie mysla :P
Deamon82[...], "nie popieram homoseksualizmu" - Ty jesteś normalny? Zastanów się czasami nad sensem zdania, które piszesz... Popierać to możesz swoją partię polityczną, a homoseksualistów możesz po prostu tolerować, bo są wśród nas. A w ogóle po co tyle kłótni o film? Jednym się podoba, a innym nie, to standard...
Demon82[...], "nie popieram homoseksualizmu" - Ty jesteś normalny? Zastanów się czasami nad sensem zdania, które piszesz... Popierać to możesz swoją partię polityczną, a homoseksualistów możesz po prostu tolerować, bo są wśród nas. A w ogóle po co tyle kłótni o film? Jednym się podoba, a innym nie, to standard...
rozumiem..ale mnie takie rzeczy nie jaraja jak ciebie panny z USA ;P Ale mi ten film sie podobał i było sie z czego pośmiac pominmy to ze Amanda troche dziwnie wyglądała w roli chłopaka ale swietnie sie zachowywała...mi w tym filmie podobał sie najbardziej Duke i Sebastian(ten prawdziwy) ;P
Bo wychowywałem się na blokowisku na Pradze Północ,a nie na osiedlu domków jednorodzinnych w otoczeniu bogaczy i picusiów. Dlatego mamy inne poczucie humoru. Mam gdzieś czy mi wierzysz czy nie że studiuję. Na Polibudzie takich jak ja jest ok. 7% ludzi, reszta czyli pewnie i ty, to zupełnie inny klimat. ,,Kultura 0/10", dlatego jeteś drętwy, chodzący cyborg jak ci z tego osiedla ,,Niebiańskie łąki" z filmu ,,Aniołeczki".
demon: nie chce mi się wypowiadać i prowadzić z tobą kłotnie powiem tylko tyle, że nie mieszkam, wbrew temu co sądzisz w domku jednorodzinnym, tylko w zwykłym bloku i to w małym miasteczku, takze nie nazywaj mnie bogaczem zarabiam zdecydowanie mniej niż średnia krajowa
w twoim mniemaniu tylko 7 % jest inteligentnych ludzi a reszta czyli 93 % to sztywniacy? hehehe dobre
pozdrawiam te "7 % inteligentnych ludzi"
ps. tak na marginesie nie mam nic przecwiko bogatym ludziom, skoro maja kasę to niech maja ja im nie zazdroszczę, zresztą pracuję w sklepie z materiałami dla bogatych klientów i wiesz mi wielu z nich to ludzie bardzo dowcipni, obyci i nie stawiajacy wymagań (choć oczywiście chamy się zdarzają) i przy okazji dający jakieś porządne napiwki;) pozatym zauważ że im bogatsze mamy społeczeństwo tym więcej jest miejsc pracy, bo oni zatrudniaja nowych ludzi, płacą podatki etc.
Co racja to racja film jest gowniany i nie ma nic w nim smiesznego no moze poza scena jak dostala pilka w "jaja". Ja ten film obejrzalem tylko dlatego bo zajebiscie podoba mi sie ta aktorka :D i to tyle co mi sie podobalo w tym filmie.
bo to nie był film bardzo śmieszny tylko lajtowy i taki przy którym możan sie odprężyć;)
no comment...
napiszę tylko tyle, że brak kultury ludzi pokroju demona razi i to ostro :/ pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że rzeczywiście jest on wśród zaledwie 7% na polibudzie.. ;)
Pozdrówki :)
jesli mozna to ja tez bym poprosila te piosenki z ona to on :moj mail :haaniaa@wp.pl
to nie masz?? myslałam ze ktos ci wysłał...i czy czasem ja ci nie wysyłam?? ;D;D
do marekpic
Człowieku nie wkurw..., czy widzisz coś żebym pisał o inteligencji? Nie wkładaj komuś w usta czegoś czego nie powiedział. Napisałem że jest ok. 7% ludzi z moim poczuciem humoru i w podobnym klimacie, a nie tak jak ty to okresliłeś. To właśnie w tych 93 % znajduje się banda przemądrzałych inteligentów. Tak tylko nie muszą się afiszować tak z tym że są tak bogaci i się naśmiewać jeżeli kogoś nie stać na takie ciuszki w jakich oni chodzą.
ej, czyżby przemawiała przez kogoś bogaczofobia?;p sama nie jestem bogata, raczej mi do tego baaardzo daleko;) ale demon nie możesz wyluzować? daj sobie na wstrzymanie z pisaniem dziwnych wynurzeń i nie bulwersuj się już tak... :/ to razi :/
Pozdrówki dla wszystkich :)
ale ja lubię prowokować :P
bez tego życie byłoby nudne
takie przytakiwanie całej reszty, co to ma być?, forum to miejsce gdzie każdy ma prawo do wypowiedzi, i ,, tak" i ,,nie", a nie przymulające
bo przeklinam to brak mi kultury, ludzie dajcie spokój, jesli tak sądzicie, to już wolę ten brak kultury niż zarozumiałych, przemadrzałych lub sztywnych ludzi
demon: temat sztywniaków zostawiam bez komentarza juz o tym pisałem i mi sie nie chce ponownie pisać, zresztą pozostałe sprawy uczczę minutą ciszy bo chyba to tylko mi zostaje;)
mam do ciebie tylko pytanie: czy przy rodzinie też klniesz i wyzywasz od sztywniaków? przy dzieciach? przy kolegach?
szkoa że dyskusja mozno odeszłą od filmu, bo w zasadzie komentujemy tu film a nie zachowanie i kulture;)
on sobie nie da spokoju bo jak sam twierdzi lubi prowokować;) zresztą pełno tu jest takich prowokatorów (najczęściej są to znudzeni nastolatkowie któzy nie wiedzą co zrobić z wolnym czasem)
pozdrawiam
demon: nie wkłądałem ci w usta ale sam zasegurowałeś to, bo jak niby miałęm to odebrać? ps. skoro jak sam powiedziałeś 93 % jest inteligentnych ludzi, bravo! przynajmniej wiem że mamy inteligentne społeczeństwo;) jestem podbudowany;)
wiesz jestem ciekawy czym ci bogaci cię urazili co? ta k cie kole w oczy to że są bogatsi? bo mnie to nie przeszkadza! niech amja niech sieubieraja w super ciuchy!
a tak na marginesie wiekszosć z nich nie ubiera sie dużo lepiej niż normalna część społeczeństwa (wiem bo pracuje w sklepie dla bogatych jak już wspomniałęm) znam ludzi któzy przychodza w zwykłych dresach a płącą bez mrugniecia okiem po 20-30 tysiecy. poczytaj sobie ostatni numer newsweeka tasm troche o tym będziesz - no chyba ze newsweek uwłacza waszym 7 % ;) pozdro
yy ja cie juz Demon nie kumam...masz prawo do wypowiedzi tak lub nie ale nie do wyzywania ludzi tym bardziej dziewczyn..;/;/
Przy rodzicach nie, dzieci jeszcze nie mam, a przy znajomych owszem, ale nie aż tyle co tutaj. Trzeba klnąć by zdanie brzmiało dosadniej i by odbiorca w końcu coś zrozumiał. Jak czytam niektóre komentarze albo zadawane pytania to normalnie tylko z krzesła można spaść. Konta na takich portalach powinny być zakladane od 18 roku życia, to powinno być sprawdzane w bazach danych, jesli ma 18 lat pozwolenie, jesli nie to nie. Dlatego muszę trochę pokrytykować. Odnośnie tych bogatych nie chodzi tylko o ubiór ale całokształt ich zachowania w stosunku do ludzi, których nie stać na pewne rzeczy.
yy..no ale nie klnac..pozatym jest tu rowniez duzo osob ktore tez maja prawo wypowiedziec własnie zdanie na temat filmu, bezwzgledu czy ma 10 lat czy 70 ;/...takze lepiej sie zastanow
1. same to you o ile wiesz co to znaczy. 2 kazdy ma prawo sie wypowiadac. 3. Duzo jest osob w moim wieku i ich tez nazwiesz dziecmi?? 4. Wole miec 14 lat niz 30..buahahaha. 5. wymyslił bys nowe przysłowie..a nie stare badziewie mi tu wpychasz...nie pozdrawiam ;D xD
teraz moje małe podsumowanie:
-demon nie lubi takich filmw i dlatego uważa to za badziew, po prostu inny gust i nie jest to film dla niego w takim wypadku.
- nierozumie i nietrawie stereotypowych określeń, "film dla bab/dziewczyn"
to oznacza jedynie że może zainteresować większe grono kobiet a nie facetow, a nie że nie jest dla facetow
- jak wam sie chce tak kłocić, o to że jednemu się nie podobało i zyje wg stereotypow, a innej sie podobało bo jest dziewczyną...ehh
- niemożna także pisać, film dla 15 nastolatki o IQ 10, 30 letniej kury domowej oglądającej "Moda na sukces" lub tym podobne...
ZROZUMCIE, każdy inaczej rozumie każdy film i nigdy takiego samego lub nawet podobnego zdania 2 ludzi odnośnie jedego filmu nie bedzie miało w 100%
- PS mam 16 lat i jestem facetem. film mi się podobał 8/10, choć pierwsze 30 minut filmu to raczej nic ciekawego, dopiero potem zaczna się to co w filmie najlepsze :P: ):) :P :)
to by sie nawet zgadzało..kazdy ma swoj gust do filmow..no ale bez przesady zeby wyzywac aktorke Amande Bynes..hehe..to mi sie wydaje nienormalne..moze powiecie ze ładniejsza jest Emily Perkins (lol2)
Pozdrowionka ;)) xD
a Ty Love Chad to w koncu jestes dziewczyna czy chlopakiem bo raz piszesz ze dziewczyna a raz ze chlopakiem??odczuwasz jakas specjalna wiez z tym filmem bo tez sie przebierasz raz dziewczyna raz chlopak...?? i nie wiesz ze kazda dziewczyna jest ladna:
skoro kocham Chada to musze byc dziewczyna..masz problemy ze wzrokiem czy z mózgiem..wspołczuje ;)) i jestem z Tobą
PS. Jeszcze ani razu nie pisałam ze jestem chłopakiem..;/ i ja raczej nie gustuje w dziewczynach tylko je oceniam bo chyba na tym to polega..Takze przestan sie wydurniac!!..hehehe moze ty masz problemy z odróżnianiem płci to ja bym ci radziła sie upewnic i zapytac mamy jaka ty maz wkoncu płec...i nie pisz nastepnym razem takich bzdur ;/!
wez sie lepiej nad soba zastanow znam pare babochlopw i widocznie ty do nich nalezysz i wposlczuje tobie twojej inteligencji bo wysoka to ona nie jest nie chce mi ise szukac gdzie to pislaes i nie mysl ze sie bede z toba klocic i nzizac sie do twojego poziomu:/a mozg to sobie lepeij ty oddaj do przegladu ale za bardzo to nie pomoze i nie kazdy ise musi pytac mamusi ty pewnie czesto do niej chodzisz skoro sam/a nie odrozniasz wlasnej plci trudno musisz sie z tym pogodzic ze ludzie sie czasami nie calkiem normalni rodza to ja jestem z toba w twoim cierpieniu 3maj sie:*
Ja uważam, że film był super i wcale nie podzielam zdania, że jest dla: bab, dzieci, nastolatków itp. jak przeczytałem w tym poście :P. Muzyka wspaniale pasuje do filmu, ma w sobie coś :). Dawno nie oglądałem nic z nudów a She's The Man przyciągnął mnie do monitora :P. Pozdrawiam wszystkich, którym również się podobał.