PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=229911}

Ona to on

She's the Man
2006
6,4 110 tys. ocen
6,4 10 1 109779
5,3 7 krytyków
Ona to on
powrót do forum filmu Ona to on

badziew

ocenił(a) film na 1

ale gówniany film, no i niby co skończyła by szkołę pod męskim nazwiskiem i taki by otrzymała dyplom,a nie na siebie,bezsens,film o głupiej nastolatce. Dużo lepszy był film sprzed około 10 lat gdzie koleś chciał wyrwać tenisitkę ze swojej szkoły i zaczął się przebierać za swoją niby kuzynkę czy koleżankę z Europy. O wiele śmieszniejszy i mądrzejszy, tam robił na dwa etaty,a tu niemyśląca. Tamten był przystojny i wyglądał jeszcze jakoś przebrany za dziewczynę,a jak ta tutaj się przebrała za chlopaka, to normalnie stoczyć się można,nie wiem jak tamta dziewczyna mogła na nią lecieć,może ma streeta. Koleś z okrągłą gębą i fryzem ala Beatles,u nas to byłoby szkolne pośmiewisko.

deamon82

zawsze na tym forum wszyscy się kłócą jakie filmy są dobre starsi jadą po młodych i na odwrót po co te rozmowy durne!! dla jednych się podoba to a dla drugich coś innego. co za różnica!!pozdro dla wszystkich

Lasiczka

mógłby mi ktoś wysłać tą piosenke co leci na początku filmu na maila mariozab7@wp.pl a po za tym film jest zarobisty bardzo mi sie podoba

Lasiczka

niestety się zgadzam. i to nie tylko na tym, sporo polskich forów jest istnym polem bitwy, a ludzie zamiast wymieniać się opiniami - wyzywają się (że nie wspomnę o poziomie języka polskiego:). i po co to? niby jedni są 'niekulturalni', a ci 'porządni' próbują im zwracać uwagę, tylko że sami też są zawzięci. no nic to, pierwszy i ostatni raz wypowiadam się nie na temat, bo zwykle widząc takie teksty cichutko opuszczam forum, ale dzisiaj chyba mi odbiło :P dziękuję i pozdrawiam wszystkich!

Deena

a p.s. filmu nie widziałam, chciałam najpierw poznać opinie tych, co obejrzeli...

ocenił(a) film na 1
deamon82

podsumowując tą kopaninę na forum,chciałbym zaznaczyć że film jest naprawdę słabiutki,nie pękłem ze śmiechu. Jedyny pozytyw to rola Vinnie Jones'a .hmmm moze gdybym był o 5 lat młodszy (mam 20) by mi się spodobał,

ocenił(a) film na 2
deamon82

Ja się zgadzam, film był marny, oklepany pomysł, ile to już było takich tytułów z zamianą ciałami... Niczym się nie wyróżnia, a humor, no też nic specjalnego, można się pośmiać...ale jak ktoś chce mieć dobrą rozrywkę to np. do American Pie, albo do którejś z części Nagiej Broni...Ja nie wiem wstyd, że to się znalazło na liście 100 najlepszych filmów...profanacja...przynajmniej jak dla mnie

ocenił(a) film na 10
deamon82

Człowieku ty się nie znasz... Ten film należy do najlepiszych jakie w życiu oglądałam... i ten football. Jak oglądałam ten film to... ach ty i tak nie zrozumiesz... dziwaku jeden.

AvRiLkA_pL

Uważasz ten film za genialny i ja niby jestem dziwakiem??I ja się nie znam?? Sięgnij po coś z wyższej półki i porównaj z tym filmidłem.

ocenił(a) film na 10
Immortal_2

Tego nie powiedzialam. Sięgnij po coś z wyższej półki ?? No zarzuc jakimis fajnymi tytulami, to sobie porownam. Ale mojego nastawienia do filmu i tak nie zmienisz. Przykro mi

ocenił(a) film na 2
deamon82

mam nadzieje, że z tą piłką to była ironia... bo jak dla mnie to to było po prostu pośmiewisko... ale to tylko moja prywatna opinia... jakoś nie kręciło mnie jak Amanda latała za piłką... nie wyglądało to w każdym razie zachęcająco... jak to dobrze, że już nie ma tego filmu w pierwszej setce... uwłaczające dużo lepszym filmom

ocenił(a) film na 10
bmw_maniac

Twoim zdaniem to bylo posmiewisko ?? Tak myslisz ?? A moze po prostu sam nigdy nie grales w football, nie jestes najlepszy z w-f, albo nie umiesz w to grac. Ja jestem dziewczyna i lubie ten sport choc jest przeznaczony glownie dla chlopcow. A skoro to jest twoja prywatna opinia, to nie pierdol mi tutaj takich uwag. Juz kiedys ktos chcial mnie zmieniac i dobrze na tym nie wyszedl, wiec zatrzymaj swoje przemyslenia dla siebie. Ja mysle, ze Amanda zajebiscie grala, bo nie kazdy, nawet chlopak tak potrafi. Sadze, ze film trafi nma wyzsze miejsce i to juz niedlugo. Skoro jestes taki filmowy mada faka to zarzuc jakies choc 2 tytuly fajnych filmow... ;/ ;/

ocenił(a) film na 2
AvRiLkA_pL

mogłaś to pierdolenie zachować dla siebie, bo tylko udawadniasz tym na jak niskim jesteś poziome... hmm czyżby tak niskim jak ten film, który nie wnosi kompletnie nic nowego do kina...? football to rzeczywiście sport dla mężczyzn,ale są i kobiety które sobie radzą, Amanda do nich raczej nie należy... zobacz jak ona biega w meczu finałowym...może trochę do Ciebie trafi... choć szczerze wątpię, a w piłkę jednak wole grać niż ja oglądać, ale to już tak na marginesie... a co do ambitnych filmów mogę ich wymieniać mnóstwo... pierwszy i niezaprzeczalny to Ojciec Chrzestny z niezapomnianym Brando... dalej żeby nie drążyć tylko kultowych już filmów gansterkich (Życie Carlita, Donnie Brasco, Scarface itd.) czy takich perełek jak Lot nad Kukułczym Gniazdem mogę powiedzieć o np. Blood Diamond. W tych filmach przynajmniej jest sens i głębsze przesłanie. A nie jak tutaj kolejna historia jak to biedna dziewczynka jest pokrzywdzona i pokazuje jaka to jest "męska", żeby udowodnić, że kobiety też się do czegoś nadają... no chyba, że sama masz problemy z własną wartością i lubisz oglądać jak inne sobie genialnie i przebiegle radzą... gratuluje...

ocenił(a) film na 10
bmw_maniac

moze moglibysmy przestac sie klucic ;/ nie mam problemu z wlasna wartoscia... ale ty chyba masz...

ocenił(a) film na 2
AvRiLkA_pL

ahhh nie popatrzyłem na nick... to już mi wiele wyjaśnia, ja nie wiem po co ja się trudziłem z wywodem... i tak nie zrozumiesz nawet zdania... Avril następna zbuntowana i pokazująca jaka ona to nie jest... głos ma niezły, ale nie kończyć szkoły no jak kto woli, wątpię jednak żebyś Ty miała tyle szczęścia... i te małe i duże litery, biedactwo... nie jednak trzeba uciekać z tego kraju za niedługo tylko takie oto osobniki tutaj zostaną... o zgrozo...

ocenił(a) film na 10
bmw_maniac

czy cos ci sie nie podoba w Avril ?? Ja mysle, ze jest fadna, zdolna i w ogole. ladnie spiewa i nie tylko. jakbys nie zauwazyl nawet ma za soba wystep w filmwe (glos). a kto jest twoim przykladem do nasladowania ?? britney spears ??

ocenił(a) film na 2
AvRiLkA_pL

A miał być koniec kłótni... napisałem co mi się w niej nie podoba, to że olała szkołę.... nie wiem po co jej taki bunt... mi również podoba się jej głos i niektóre piosenki, jednak nigdy nie postawiłbym jej za swój wzór... uroda to rzecz drugorzędna, a kogo wolę, hmmm no to jest cieżka sprawa, wokalistki takiej chyba nie znajdę... Placebo, to mi przychodzi aktualnie do głowy

ocenił(a) film na 10
bmw_maniac

No i bedzie koniec klutni... Jak sie przestaniesz czepiac, co mam nadzieje niedlyga sie stanie. Oki ty wyraziles swoja opinie na jej temat, a swoj i koniec. Ja mysle, ze jest zaje...fajna i uwazam ja za swoj wzor. Placebo ?? Luuuz...

ocenił(a) film na 10
bmw_maniac

No i bedzie koniec klotni... Jak sie przestaniesz czepiac, co mam nadzieje niedlyga sie stanie. Oki ty wyraziles swoja opinie na jej temat, a swoj i koniec. Ja mysle, ze jest zaje...fajna i uwazam ja za swoj wzor. Placebo ?? Luuuz...