PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668819}

Opętanie Michaela Kinga

The Possession of Michael King
2014
5,9 9,1 tys. ocen
5,9 10 1 9141
6,5 2 krytyków
Opętanie Michaela Kinga
powrót do forum filmu Opętanie Michaela Kinga

Jak dla mnie to kopia pomysłu. Nie warto oglądać.

ocenił(a) film na 6
pozman

"Udaje dokument niczym paranormal activity" - podobnie jak Fakty, Telexpres czy Panorama. Czego Ty się drogi widzu spodziewałeś?

ocenił(a) film na 3
32ywis

Czegoś innego, a nawet nowego wiesz?

ocenił(a) film na 6
pozman

Daj spokój.

pozman

Kolego, Paranormal Activity to jest dopiero kopia wielu pomysłów z filmów które wyszły przed nim typu found footage ... I jeżeli chodzi o ten gatunek to Paranormal jest cienki, ale nie najgorszy

ocenił(a) film na 3
bemolski

Nie przepadam jak się do mnie zwraca per kolego. Czuję pretensjonalność. A porównałem do Paranormal A. bo oglądałem co nie przeczy temu o czym piszesz, że wcześniej już były takie filmy. Nie znam wszystkich filmów....

pozman

No to przepraszam za tego 'kolegę' jak Cię to uraziło. Były i są bo akurat troszkę mnie tego typu filmy interesują i szukam po sieci, no ale to już bez znaczenia

bemolski

Znajdzcie mi lepszy film niż Paranormal Activity o demonach itp. Moim zdaniem jeden z najlepszych filmów... ciekawe co wg. Was go pobije, hm?

RaaDeeK

Ok nie ma problemu, jednym z takich filmów jest chociażby "V/H/S". W tej samej koncepcji kręcony co Paranormal, czyli found footage, fabuła składa się z kilku opowieści w których każda ma w sobie jakieś zjawisko paranormalne, pozdrawiam.

P.S oczywiście MOIM ZDANIEM chociażby ten film jest lepszy od PA, nie znaczy że Twoje się zmieni o ile nie oglądałeś lub jeśli oglądałeś a jest gorszy od PA to też TWOJE ZDANIE.

bemolski

Dzięki za cynk. Obejrzę i ocenię

RaaDeeK

Jedynka na prawdę dobra, dwójka troszkę gorsza ale w klimacie jedynki, niestety trzecia część to już całkiem inny klimat