Operacja Świt

Rescue Dawn
2006
7,0 21 tys. ocen
7,0 10 1 21252
6,5 15 krytyków
Operacja Świt
powrót do forum filmu Operacja Świt

Ktoś napisał że gniot ? wole oglądać 10 razy taki gniot niż spajdermena część 7.

Zoltar

zgadzam się z tobą, masz u mnie za tą wypowiedź max ocene 10/10 :)

Zoltar

"Ktoś napisał że gniot ? wole oglądać 10 razy taki gniot niż spajdermena część 7."

Jasne, gdybym miał wybierać między dżumą, a grypą, to też raczej bym wybrał to drugie.

Rescue Dawn nie plasuje się zbyt wysoko ani z punktu widzenia artystycznego, ani realizatorskiego. Poza tym, na Boga, ten film nakręcił jeden z najwybitniejszych reżyserów na świecie - Werner Herzog, więc chyba mam prawo stawiać wysoko poprzeczkę, nie?

Widziałem w swoim życiu trochę za dużo filmów na to, żeby podniecać się kolejnym sztampowym, quasi-ambitnym, źle zrealizowanym obrazem. Dla mnie to gniot i tyle, a że Ty się zachwycasz? Cóż są gusta i guściki.

ocenił(a) film na 3
Rafal_38

Jedynym plusem tego filmu jest muzyka.Film jest beznadziejny beznadziejny!!

ocenił(a) film na 6
_sars

Film beznadziejnie nudny. Ja tam nie wiem gdzie ten film trzyma w napieciu. Chyba dwa rozne filmy widzielismy. Gdyby to jakis malo znany rezyser nakrecil takie dzielo to wszyscy zgnojiliby ten film.

ocenił(a) film na 2
Zoltar

Ciekawy jestem co Ciebie tak trzyma w napięciu do samego końca? A czy przypadkiem nie usiadłeś na niezaizolowanych przewodach pod napięciem? Pozdrawiam fanów filmów z "dreszczykiem", szczególnie takich amerykańskich gniotów.