Operacja Świt

Rescue Dawn
2006
7,0 21 tys. ocen
7,0 10 1 21252
6,5 15 krytyków
Operacja Świt
powrót do forum filmu Operacja Świt

Film o Vietnamie, ale zapowiada się ciekawie. Tylko reżyser jak dla mnie mało znany:/ Ale już nie mogę się doczekać filmu głównie ze względu na to, że muzę będzie robił sam Hans Zimmer, którego soundtracki z filmów uwielbiam, bo potrafia robić klimat i oddawać amosferę:) No i oczywiście wystąpi dobry aktor jakim jest Christian Bale:)

elCamillo

no to sobie obejzyj pare filmów skoro nie znasz tego jak to piszesz "mało znanego" rezysera:D

tego pana postaw razem z Altmanem, Allenem, klasyka kina

montek

Nie no sorki widzę, że pare filmów zrobił. Nie chciałem urazić tym koneserów kina:) Ale chodzi mi o to że za niemieckim kinem nie przepadam (tak samo francuskim i azjatyckim) i raczej nie ogladam tych filmów. Moja subiektywna ocena:) Może i klasyka, ale nie jestem aż takim koneserem kina. Ja raczej wychowałem sie na filmach po 90 roku i starszych poza paroma wyjątkami nie oglądam. Rzecz gustu:) Pozdro!

ocenił(a) film na 10
elCamillo

Nie no ten gosciu niezle robi filmiki i klimat tez potrafi stworzyc tak jak np. w Nosferatu remake KLIMAT SUUUPER !!!!!!!!!!!! Ten film bedzie bardzo dobry!! ( mam nadzieje :P )

Poznaj_Rzeznika

i ja również mam takową nadzieję, bo - przykro pisać, ostatni "fabularny" Wenera: Niezwyciężony trochę mnie rozczarował:/ Z tym obrazem wiążę spore nadzieje:)