PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8401}

Orbitowanie bez cukru

Reality Bites
1994
6,9 19 tys. ocen
6,9 10 1 18561
6,1 19 krytyków
Orbitowanie bez cukru
powrót do forum filmu Orbitowanie bez cukru

1. On został zrobiony 15 lat temu i wytrzymał próbę czasu in my humble opinion;d
2. O ile nie znoszę Stillera, to tutaj jest niesamowita gra między nim - reżyserem a nim - postacią z filmu. To jest naprawdę super: jako reżyser odpowiada za całościowy przekaz filmu, który jest bardzo odległy od postaci, którą gra. Takie puszczanie oka do widza to ja lubię;d Pamiętam, że jak dawno dawno temu oglądałem ten film po raz pierwszy, to Troy mnie osobiście rozwalił. A tu się okazało, że tak naprawdę to Stiller pociągał za sznurki. Aż żal dupę ściska, że Stiller później poszedł zupełnie inną ścieżką, szkoda...
3. Dla mnie naprawdę fajna nostalgiczna podróż w przeszłość... Niezmierniem ciekaw, jak na ten filmik mogą patrzeć ludzie z lat dwutysięcznych...

ocenił(a) film na 7
buu_2

Ja dopiero wczoraj obejrzałam ten film. I dokładnie poczułam to samo - nostalgiczną podróż w przeszłość. Te ciuchy, fryzury, makijaż:) Mam wrażenie, że 1993/1994 był przed chwilką:( jak ten czas leci buuu. Mimo zmian mody, technologii itp równiez uważam, że niewiele stracił na aktualności. Ja niestety najpier widziałam Stillera w komediach, dopiero teraz w "poważnej" roli i jakos mnie nie zachwycił. natomiast Hawk .. jak najbardzień. Winona po prostu świetna i piękna. Polecam 7,5/10

buu_2

Oni wolą dopalacze, glupkowate seriale American Pie, albo Lac Wawa itp. To sa amerykanskie filmy troche jak kiedys serial Cudowne L:ata,,z wolnym Flow, gdzie mozna zastanowic sie nad zyciem...Film w zadnym topniu sie nie zdeaktualizował, problemy pozostaly,,muzyka sie troche zmienila..