PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=345997}

Ostatnie zlecenie

Bangkok Dangerous
2008
6,2 25 tys. ocen
6,2 10 1 25007
4,3 10 krytyków
Ostatnie zlecenie
powrót do forum filmu Ostatnie zlecenie

Uwielbiam tego aktora, zawsze idealnie wciela się w swoją rolę, i mam nadzieję, że film będzie dobry :)

Emerge

Tak jest. Nicolas wymiata. Wystarczy spojrzec na "Pan zycia i smierci"
Nicolas Cage Is The Best.
A co do filmu. Gatunek spoko. Moze byc fajny.
Ale najwiekszy plus tego filmu to.....

Zgadnie ktos ?

N. Cage :P !!

Nevan

nicolas jest zajebisty tylko jako platny zabujca to on mi sie jakos nie widzi :/ nie dalbym go do tego filmu

mateusz_21

Cage jest mierny. Wyszły mu może z 2 filmy. W każdym innym zawsze jest taki sam, nazywanie go aktorem jest obrazą dla np. Deppa

ocenił(a) film na 8
era

Nie bluźnij. J.D. przy nim to przedszkolak. Cage jest bardziej wszechstronnym aktorem, a jeśli uważasz, że zawsze jest taki sam to znaczy, że nie widziałeś/aś zbyt wiele filmów z jego udziałem.
PS.Robert DeNiro też ponoc zawsze gra jedną miną, a mimo to jest guru.
Czekam na film z niecierpliwością. W stanach ponoc nie bije rekordów oglądalności więc podejrzewam, że to dobry film.

dezertx

Cage w ogóle nie jest wszechstronny. De Niro najczęściej gra jedną miną, ale z drugiej strony, posiadając taką charyzmę, nie potrzebuje być jakoś specjalnie "minowo-kreatywny". A Cage to zawsze taka sama, pozbawiona emocji popierdółka.
Często spotykam przypadki, że ludzie boją się napisać o Depp'ie, że jest świetny, bo po prostu zachwyty dziewczyn nad jego osobą i wypowiedzi typu: "ale ciachoooo", zniechęcają ich do tego, aby nie było "siary"
Zobacz sobie na filmografie Depp'a. Zagrał tyle ról i wcielił się w tyle, totalnie odrębnych od siebie, postaci przy czym zawsze grał wzorowo i zawsze inaczej.

ocenił(a) film na 8
era

Swojego zdania nie zmienię. Jest dużo prawdy w tym co napisałeś(odnośnie Deppa), ale jechania po Cage'u nie wybaczę ;) Nicolas gra przeważnie role współczesne a nie tak odjechane jak Sparrow. No i nie miał spadku formy jak Deep- okres pijaństwa i balang.
NC>JD

Emerge

http://releaseweb.pl/?p=2895

;>

ocenił(a) film na 7
gob

Byłam, widziałam i powiem, że... film ratuje tylko Nici ;)

A jeśli serio, to kilka fajnych wątków jest, ale zabrakło polotu. Natomiast Nicolas... zakochałam się ponownie :D

Rosemary_2

Elo, Film zajefajny, Cage zajebiaszczy. Akcja dobra
Nic dodać , nic ująć - Film super!:)

ocenił(a) film na 9
piotras893

Mi także siefilm podobał a co do CAGE to jest SUPER!!

Polecam filmy z jego udziałem:
- Pan życia i śmierci
- Family man
- prognoza na życie
- 60 sekund
- Next
- Naciągacze
- Miasto Aniołów