PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=345997}

Ostatnie zlecenie

Bangkok Dangerous
2008
6,2 25 tys. ocen
6,2 10 1 25007
4,3 10 krytyków
Ostatnie zlecenie
powrót do forum filmu Ostatnie zlecenie

Postać jaką gra Cage scisle wyraza jakie ma zasady juz na poczatku filmu. Niewiadomo czemu zdradza je, jedną po drugiej w miare jak akcja sie toczy. Zaczyna zostawiać coraz wiecej śladów po sobie, zaczyna ufać ludziom spoza pracy, decyduje sie nie zabijać "Kubusia Puchatka" w samochodzie - seryjny morderca nagle zauwaza ze dobro istnieje? (zasada 1 zresztą...) Tak sie juz zaczełem wkurwiać na to wszystko, bo co to ma wogóle być - film o upadku zasad czy jak? Jak ten kolo wogóle mógł być seryjnym mordercą skoro jego uczuciowośc mozna porównać do drugoklasisty... widzi kaleką chinke i nagle muzg mu sie lansuje? Gee...
Na szczęscie scenarzysta daje mu szanse zeby sobie łeb rozwalił bo inaczej to bym chyba z bazooki strzelił w te napisy koncowe... All in all sredniawka (pomimo ze bardzo lubie Cage'a)... 5/10

Nimbul

nie widziałem filmu, ale z tego co czytałem to Cage nie gra seryjnego mordercy(!), a płatnego zabójcę:D
Różnica zasadnicza:D

zilustruje na przykładzie:
płatny morderca - Leon Zawodowiec,
seryjny morderca - Hannibal Lecter, Zodiak

:P

Krolik_Pudding

Kolo się "przejęzyczył" ,a ty już furorę z tego robisz .Zgadzam się z nim jak najbardziej co do oceny postaci .

użytkownik usunięty
Krolik_Pudding

no właśnie, nie świruj koleś, wkurza mnie jak ktoś się przypieprza do szczegółów

ja się nie przypieprzam, a jedynie uświadamiam:]
Nie denerwujcie się tak, przecież nie każdy w szkole był prymasem:P