PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10009480}

Oszukać przeznaczenie: Więzy krwi

Final Destination: Bloodlines
2025
6,3 22 tys. ocen
6,3 10 1 21919
6,6 24 krytyków
Oszukać przeznaczenie: Więzy krwi
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie: Więzy krwi

Po seansie

ocenił(a) film na 8

Jestem już po seansie, całkiem przyzwoicie nakręcony trzyma w napięciu, momentami trzyma klimat pierwszej części a nawet jest on lepszy, na pewno o wiele lepszy od czwartej czy piątej części. Wyjaśniają się pewne wątki... Polecam obejrzec

Eplay

I co to za spojler?

klanlpw

a chcesz spojler, serio?

twins_filmweb

Oznaczył ten post jako spojler.

ocenił(a) film na 7
klanlpw

wszyscy umierają :P

Eplay

też po seansie no i liczyłam ,że jednak jednak ....

ocenił(a) film na 10
Eplay

Po seansie przedpremierowym: moim zdaniem lepszy niż pierwsze części.

Eplay

Też miałem poczucie, że trzyma klimat pierwszych części. Podobało mi się :) Teraz w domu je sobie właśnie odświeżam. Zauważyłem, że mało co z nich pamiętam (chodzi mi jakieś większe szczegóły) bo tak dawno wyszły i się nie oglądało od kilku lat.

Eplay

Jak dla mnie jedna z najsłabszych części. Niektóre momenty bawiły wręcz. Dużo takich momentów "deja vu", np. ciężarówka z drewnem, grill (niedoszły), białą furgonetka w wodzie. To mi się podobało, nawiązywały te elementy do poprzednich części.

bardotek69

Przecież o to chodzi żeby bawiły, seria już dawno poszła w tę stronę, gdzie masz mocne akcenty czarnego humoru, prawda jest taka że tylko 1 część była w pełni poważna i mroczna.

ocenił(a) film na 8
KennyDeath

Mi się podobało jak dziewczyna dostała piłką i wpadła do kosza na śmieci.

ocenił(a) film na 7
giovanni50

Też po sensie, hmm zastanawiałem się długo czy się śmiać czy być przerażonym, zdecydowania inna część, Pozdrawiam wszystkich oglądających 

ocenił(a) film na 8
ostry666

Ja za każdym razem się śmiałem szczególnie kiedy powiedziała : "Uf było blisko". I zaraz po tym. ;)) ;)) ;))

ocenił(a) film na 8
EnzoDeSangue

Babcia też była spoko:Myślisz że cie nie widzę i bum w lampę

KennyDeath

Dla mnie osobiście wszystkie części były poważne, a ta nowa jest najmniej poważna. Śmiałam się nie raz xD

Eplay

Spoiler.

Kimberly, ta z drugiej części, która przeżyła śmierć kliniczną też zginęła. Zresztą razem z tym szeryfem. Jest to powiedziane w trzeciej części, ale w usuniętej scenie.

Jesli nawet oszukała śmierć to tylko na chwilę. Zresztą lubiłam ją najmniej ze wszystkich postaci wszystkich serii, więc w sumie to się cieszę.

Na przykładzie tego gościa z piątej części co zabija innego, widać, że morderstwo też działa na krótka metę.