PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10009480}

Oszukać przeznaczenie: Więzy krwi

Final Destination: Bloodlines
2025
6,2 31 tys. ocen
6,2 10 1 31165
6,6 25 krytyków
Oszukać przeznaczenie: Więzy krwi
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie: Więzy krwi

Słabizna..

ocenił(a) film na 3

W zarysie fabuły mamy, że grupa ratowników ucieka przed śmiercią. Pytanie, gdzie jest w filmie ta grupa ratowników?
Szczerze to najgorsza część ze wszystkich. Każda od 1-5 trzymała naprawdę poziom.
Tutaj mamy za dużo komedii dodanej. Ten domek jako schron, który wygląda jak z filmu z apokalipsą jakąś xd
Nie wiem jak inni, ale ja za dużo naprawdę czułem tutaj komedii, a nie ,,poważniej,, kręconego final destination.. Taka dziwna aura w tej 6 części, to nie to co było wcześniej. A pomysł tutaj naprawdę niezły był z tymi więzami. Nie rozumiem ogólnej oceny 6 na dzień dzisiejszy.

Dawid_M_605

Dla mnie tylko jedynka trzyma poziom.

ocenił(a) film na 6
mariooks1945

Trójka i Piątka są dobre

Dawid_M_605

Dokładnie cale kino co jakiś czas wybuchalo śmiechem a ja oglądając więzy krwi odniosłem wrażenie ze oglądam jakaś parodie oszukac przeznaczenie. W połowie filmu bylem juz mocno zażenowany ale z obserwacji widzialem ze nie tylko ja bo sporo osób siedziało na telefonie. Nie rozumiem skąd tak wysoka ocena.

gorn899

Najniżsżą średnią w serii ma słusznie część 4, która była faktyczną całkowitą parodią serii niedorzeczną.

Dawid_M_605

Gdzie niby 4 to był film kręcony na poważnie? Ty wogóle pamiętasz 4? Przecież to była całkowicie niepoważna, przerysowana parodia z fatalnymi efektami i postaciami, które były chodzącymi karykaturami i stereotypami, nie było dosłownie absolutnie NICZEGO dobrego w 4 części, w żądnym stopniu, nie był to film "na poziomie". Ta część jest nieporównywalnie lepsza od abominacji jaką była 4, którą filmem wogóle trudno nazwać. Co do fabuły z ratownikami - tutaj zażalenia do filmweba, że nie zedytowali fabuły na poprawną tylko nadal widnieje stary koncept na fabułę, który ostatecznie nie doszedł do skutku.

ocenił(a) film na 5
KennyDeath

Mimo wszystko część 4 ma więcej wspólnego z serią niż nowy film. Dla mnie ostatni film jest najgorszy. 4 jeszcze kiedyś obejrzę, do 6 nigdy nie wrócę - zbyt schrzanili fabułę i klimat.

KennyDeath

To, że efekty były tam słabe nie oznacza, że cały film był zły. Scena w centrum handlowym była świetna.

ocenił(a) film na 6
Dawid_M_605

To jest jeszcze niezmieniony opis. Z lewego wycieku lewej fabuły, który ktoś zaakceptował.