A dasz sobie uciąć głowę, albo chociaż rękę, że te osoby, które już zagłosowały, nie widziały filmu na uroczystej premierze w Kalifornii albo w Tokio?
Podałeś najgłupszą sugestię jaką można było. Użytkowników którzy widzieli ten film można pewnie ograniczyć do garstki. W ogóle nie rozumiem sensu możliwości oceny filmu przed polską premierą, w końcu filmweb to polska strona. No chyba,że akurat dany film nie doczeka się u nas premiery ani kinowe ani wideo.
No tak, bo jak ktoś mieszka w USA albo Wielkiej Brytanii to już powinien mieć bana na wszystkie polskie strony. A Pirate Bay powinien być tylko dla Szwedów. Film miał już swoją premierę? Miał. Dlatego można oceniać i każde inne rozwiązanie byłoby idiotyczne.
ósmego marca jest premiera w Polsce, ale film miał światową premierę już 14 lutego ! dlatego film jest już oceniany ! rozumiesz ?
Ze względu że mam z tobą nie miłe 1wsze spotkanie to nie chce wdawać się z tobą w dyskusje .
ja wrażliwy pozdro ...
Znowu zaczynasz ?
Napisałem tak by się z tb nie kłócić ale jak chcesz powtórke z rozrywki to nie ma sprawy .
no bo napisales tak troche po kobiecemu :P zapominając ze ostatnio to odpisywales hardo mimo ze niewiele miales do powiedzenia i ze to ja zakonczylam dyskusje:P napisales jakbym chodzila za tovba i szukala kontaktu z toba hahah, nie no ja wrazliwosc uwazam za plus wiec sie tak nie obruszaj wielce, bez wrazliwosci nie ma czlowieczenstwa!!!
Odpisywałem tak bo musiałem ci napisać co myślę o tym wszystkim .
A teraz to zupełnie nie chce mi się znowu kłócić .... to już moja druga kłótnia na FW 1wsza to była o homoseksualistach ...... szkoda pisać .
od razu mnie zegnając na pierwszym poscie ? xD napisalam tutaj bo przypadkowo weszlam na ten film i spotykam akurat ciebie, a na filmwebie przeciez mnostwo osob,moze to jakis znak ze powinnam cie zabrac na jakaś terapie psychiatryczna xD gdzie naucza cie wrazliwosci i innego podejscia do samobojcow ;D
hahahah i znowu obruszony! ty czlowieku naprawde jestes taki obrazalski? myslalam ze tylko baby maja AZ TAKIE fochy
terapia to cos zlego niby? zazartowalam sobie tylko ale nawet gdybym mowila serio to nie rozumiem, co jest obrazliwego w terapii? moze to ze ktos chodzi do kardiologa to tez jakas ujma? to takie dziwne ze ludzie potrzebuja pomocy w roznych sferach zycia?
no bo ty mnie nie rozumiesz, nie mialam na mysli ze jestes debilem, ty patrzysz na slowo psychiatra jak na jakąś obraze a ja mialam na mysli tylko proces zmiękczania twojego zbyt zimnego serduszka :P
jak to ujęłaś omg
"a ja mialam na mysli tylko proces zmiękczania twojego zbyt zimnego serduszka :P"
A ja nie hahaha
AKCJA I SCI-FI rządzą !!!!!
Oglądałaś wczoraj ucieczka z Alcatraz ? zarąbisty film
ale ja mowilam o romantyzmie zyciowym, jestem pewna ze tez go ubostwiasz chocby troche, ale z racji wieku mozesz byc jeszcze tego nieświadomy. nie mialam na mysli absolutnie komedii romantycznych ktorymi r z y g a m !! ucieczki nie ogladalam ale sciagne sobie i zobacze coz to za dzielo xD
ja sciagam z jednej polskiej dobrej stronki, z wiezieniem znam malo filmow, bo nie bardzo mnie ekscytuja, ale podobal mi sie lot skazancow ;D a co ty w ogole robiles na filme swing?? gdzie sie klocilismy ;p
Miałem na niego z kumplami isć w zamian za DH5 którego dalej nie ma u mnie w kinie -.-
aha bo wlasnie nie pamietalam od czzeo zaczelismy klotnie na tamtym temacie, juz myslalam ze byles jednym z tych obronców takich patologicznych praktyk jakim jest swingggggg
Pytałaś się mnie co robiłem na filmie swing .
Ja odpisałem że chce się na niego wybrać .
sorki że nie odpisywałem bo oglądałem film .
spoko spoko, film swing podobno ma byc zwykla komedia, ale mimo wszystko nie wybralabym sie osobiscie, bo nie lubie gdy spłyca sie temat patologii........ ktorą swing z pewnoscią jest, i to wielką
Oczywiście nie popieram tej patologii którą oferuje nam swing .
Ale na dobrą komedie można się wybrać . Nie ważne co zaoferują ma to tylko być. śmieszne i tyle .
tak tak of corse, ale sex grupowy to tylko jedna z calej puli patologii, sex z jedna osoba PRZYPADKOWA niewiele rozni sie od grupowego, bo zarowno w przypadku z jedna osoba przypadkowa jak i w grupie, wystepuje to samo zjawisko: sex z byle kim, kims kogo ma sie w dupie, kogo sie nawet czesto nie zna. nie az tak duzo osob praktykuje grupowo, ale za to w dwójke z byle kim to juz cala masa niestety...