dla mnie niezbyt roznica, czy prostytutka czy za darmo, jesli kobieta dla kolesia jest byle kim, lub koles dla kobiety, i bedac dla siebie nikim waznym dymają sie, to dla mnie jest patologia. kasa malo tutaj mnie obchodzi
no jesli sie ludzie kochają, to sex jest naturalny i oczywisty, wlasnie dla takich ludzi - kochających sie - sex zostal stworzony. co takiego piszesz? przeciez normalnie piszesz:)
nie no .... Lepiej mieć żone i za darmo .
A taką to nie wiadomo czy jest czysta .
hahah, piszac o kasie nie mialam na mysli ze "fajnie przy okazji zaoszczedzic", tylko że czymś sie roznimy od zwierzat, i przypadkowy sex bez krzty uczuć jest niegodny ludzi po prostu. to jest normalne tylko w swiecie zwierzat, ze byle kto z byle kim. czy zona czysta, to juz ciezko taką znalezc tak samo jak i czystego meza:P zazwyczaj ludzie zanim znajdują osoby, z ktorymi chca byc do konca zycia, maja wczesniej jakieś milosci, i z nimi w pewnym wieku zaczynaja i sex, lipa no ale najwazniejsze zeby nie bylo patologii o nazwie sex bez milosci, czyli z byle kim. reszte już da sie przezyć jakos
ciesze sie ze tak myslisz :) masz dopiero 16 lat i jeszcze w zyciu bedzie na ciebie czyhało wiele zasadzek :P ale mam nadzieje ze nie zejdziesz w dol po linii prostej, bo czasem ludzie im wiecej lat mają, to zaczynaja coraz bardziej wyzbywac sie zasad, nie wiem czemu, jakos tak sie dzieje z wiekiem... 10 letnie dzieci to o nic nie musza sie martwic bo zawsze są madre uczciwe i czyste, pozniej albo z powodu jakiegos egoizmu albo pod wplywem koelgow/kolezanek/internetu albo z powodu tez i czasem jakichs zawodow, myslą sobie ze zycie bez zasad lepiej by sie oplacało i nazywaja to czesto "korzystaniem z zycia" ale to slepa ulica, bo brak zasad w zyciu szczescia nikomu jeszcze nie przyniosl. mam nadzieje ze pozostaniesz rozumny na zawsze:)
nomm, jest jeszcze stara wersja tego oza, musze skads ją dorwac, bo widzialam tylko urywki, ale wiem z doswiadczenia ze stare wersje są czesto lepszze od nowych xD z magicznych moim faworytem jest alicja w krainie czarow:D ty pewno jej nie lubisz bo to troche babski film:P
Obejrzyj komedie płytki facet .
Film rozdymał mnie za 1 i 2gim razem zajebiscie śmieszny . wymiata ta komedia drugą komedie to polecam jaja w tropikach. .
d.a.r.m.o.we.filmy.eu bez kropek, tylko jakbys chcial tam sciagac to uwazaj zeby nie zalozyc konta na pobieraczku, bo tam są dwa wejscia na rejestracje, jeden to okradający pobierak a drugie wejscie to konto na tej stronce
pobieraczek to shit ...
dobrego masz neta ? ja mam 10mb/s a pobiera sie 1mb/s więc szybko
wiem wiem ze shit dlatego mowie zeby tam sie nie wpakowac, bo tam na stronce są dwie wlasnie rejestracje. nie wiem jakiego mam neta, ale sciaga sie nawet nawet
ja sie wybieram dopiero w przyszlym tyg bo kolezanka wczesniej nie moze :D to ty sie polacz jutro ze mna a ja z toba w przyszlym tyg :D
Opowieści z narni są dobre jak dobre zależy dla kogo oraz Alicja w krainie czarów ta nowa .
Charlie i fabryka czekolady też nawet fajna , Piotruś Pan z Robin Williamsem .
Co by tu jeszcze ...
hmmm ja pamietam jeszcze taki jeden film ktory mega mi sie podobal i byl tego samego rezysera co alicja, ale on nie jest juz taki bajkowy w formie, ale magiczny jest w treści czyli dzieja sie tam rzeczy nierealne mimo ze nie ma tam latających krasnali, nazywa sie duża ryba ten film
co masz do mnie w POLSCE DOBRZE NAPISŁAM ODWALCIE SIĘ OD MOJEJ WYPOWIEDZI POD JAKIMŚ INNYM FILMEM bez kłótni
wow, co ja mam do ciebie ? przeciez milo napisalam do ciebie, nawet kochanie :] tak o tylko napisalam ze napisalas "Boze" z malej litery :P zaden zarzut wiec wyluzuj :]
nom ja na oza sie wybieram, widzialam keidys jakas stara mega wersje, jakies urywki ale bardzo mi sie podovbalo, zreszta lubie magiczne filmy :]
ja mam 70 rocznice na dvd z 4 płytami a 3 to dodatki specjalne były też upominki i kilka zdjęć a ten pierwszy film powstał w 1939 a DVD z 2009 roku
i co dobry jest calosciowo? bo ja tylko urywki widzialam ale obraz wizualnie byl wspanialy wiec sie zachecilam :D
owszem, zalozylam na zasadzie rachunku prawdopodobienstwa, ze silvercat raczej jest wierząca:)