Oz: Wielki i Potężny

Oz: The Great and Powerful
2013
6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61980
5,5 35 krytyków
Oz: Wielki i Potężny
powrót do forum filmu Oz: Wielki i Potężny

ocena

ocenił(a) film na 10

Nie kumam tego,że czemu ocniacie film ,który jeszcze nie wyszedł?

użytkownik usunięty

wez:P nie mow ze bylbys sklonny skorzystac?

użytkownik usunięty

dla mnie niezbyt roznica, czy prostytutka czy za darmo, jesli kobieta dla kolesia jest byle kim, lub koles dla kobiety, i bedac dla siebie nikim waznym dymają sie, to dla mnie jest patologia. kasa malo tutaj mnie obchodzi

użytkownik usunięty

Acha , ale jeśli się kochają to co innego .

co ja kurde pisze ........

użytkownik usunięty

no jesli sie ludzie kochają, to sex jest naturalny i oczywisty, wlasnie dla takich ludzi - kochających sie - sex zostal stworzony. co takiego piszesz? przeciez normalnie piszesz:)

użytkownik usunięty

spoko .
Nie jarają mnie takie tematy ot co :p

Krótka wymiana zdań

użytkownik usunięty

wiem wiem myslisz ze ci nie wypada czy cos:p spoko, ja do niczego nie zmuszam:]

użytkownik usunięty

nie no .... Lepiej mieć żone i za darmo .
A taką to nie wiadomo czy jest czysta .

użytkownik usunięty

hahah, piszac o kasie nie mialam na mysli ze "fajnie przy okazji zaoszczedzic", tylko że czymś sie roznimy od zwierzat, i przypadkowy sex bez krzty uczuć jest niegodny ludzi po prostu. to jest normalne tylko w swiecie zwierzat, ze byle kto z byle kim. czy zona czysta, to juz ciezko taką znalezc tak samo jak i czystego meza:P zazwyczaj ludzie zanim znajdują osoby, z ktorymi chca byc do konca zycia, maja wczesniej jakieś milosci, i z nimi w pewnym wieku zaczynaja i sex, lipa no ale najwazniejsze zeby nie bylo patologii o nazwie sex bez milosci, czyli z byle kim. reszte już da sie przezyć jakos

użytkownik usunięty

tak tak prawda .

użytkownik usunięty

ciesze sie ze tak myslisz :) masz dopiero 16 lat i jeszcze w zyciu bedzie na ciebie czyhało wiele zasadzek :P ale mam nadzieje ze nie zejdziesz w dol po linii prostej, bo czasem ludzie im wiecej lat mają, to zaczynaja coraz bardziej wyzbywac sie zasad, nie wiem czemu, jakos tak sie dzieje z wiekiem... 10 letnie dzieci to o nic nie musza sie martwic bo zawsze są madre uczciwe i czyste, pozniej albo z powodu jakiegos egoizmu albo pod wplywem koelgow/kolezanek/internetu albo z powodu tez i czasem jakichs zawodow, myslą sobie ze zycie bez zasad lepiej by sie oplacało i nazywaja to czesto "korzystaniem z zycia" ale to slepa ulica, bo brak zasad w zyciu szczescia nikomu jeszcze nie przyniosl. mam nadzieje ze pozostaniesz rozumny na zawsze:)

użytkownik usunięty

Ile ty masz lat ? 20 pare ? Wszytsko wiesz hehe xD

użytkownik usunięty

wszystko?? nie no co ty, skad taki wniosek? mam 22:P

użytkownik usunięty

A TAK sie pytam .

Wybrałbym sie na OZ'a

użytkownik usunięty

ja tez sie wybieram xDDDDDDDD uwielbiam takie magiczne filmy :D:D:D

użytkownik usunięty

Fajne są

użytkownik usunięty

nomm, jest jeszcze stara wersja tego oza, musze skads ją dorwac, bo widzialam tylko urywki, ale wiem z doswiadczenia ze stare wersje są czesto lepszze od nowych xD z magicznych moim faworytem jest alicja w krainie czarow:D ty pewno jej nie lubisz bo to troche babski film:P

użytkownik usunięty

Obejrzyj komedie płytki facet .

Film rozdymał mnie za 1 i 2gim razem zajebiscie śmieszny . wymiata ta komedia drugą komedie to polecam jaja w tropikach. .

użytkownik usunięty

ok jak bede miala czas to sobie sciagne, zazwyczaj nie ogladam komedii

użytkownik usunięty

Ale są naprawde śmieszne .

Z jakiej stronki pobier.asz ? Darkwa.rez czy co ?

użytkownik usunięty

d.a.r.m.o.we.filmy.eu bez kropek, tylko jakbys chcial tam sciagac to uwazaj zeby nie zalozyc konta na pobieraczku, bo tam są dwa wejscia na rejestracje, jeden to okradający pobierak a drugie wejscie to konto na tej stronce

użytkownik usunięty

pobieraczek to shit ...

dobrego masz neta ? ja mam 10mb/s a pobiera sie 1mb/s więc szybko

użytkownik usunięty

wiem wiem ze shit dlatego mowie zeby tam sie nie wpakowac, bo tam na stronce są dwie wlasnie rejestracje. nie wiem jakiego mam neta, ale sciaga sie nawet nawet

użytkownik usunięty

wykonaj test i mi napisz prędkośc pobierania http://www.speedtest.net/

użytkownik usunięty

a po co ci ta predkosc??

użytkownik usunięty

Bo sie pytam jestem ciekaw .

użytkownik usunięty

mam jakos 5 mb :D

użytkownik usunięty

To nieźle :)

Jutro jadę na OZ'a też się wybierz . Połączymy się mentalnie:D

użytkownik usunięty

ja sie wybieram dopiero w przyszlym tyg bo kolezanka wczesniej nie moze :D to ty sie polacz jutro ze mna a ja z toba w przyszlym tyg :D

użytkownik usunięty

hehe ..

użytkownik usunięty

:)

użytkownik usunięty

Opowieści z narni są dobre jak dobre zależy dla kogo oraz Alicja w krainie czarów ta nowa .
Charlie i fabryka czekolady też nawet fajna , Piotruś Pan z Robin Williamsem .
Co by tu jeszcze ...

użytkownik usunięty

hmmm ja pamietam jeszcze taki jeden film ktory mega mi sie podobal i byl tego samego rezysera co alicja, ale on nie jest juz taki bajkowy w formie, ale magiczny jest w treści czyli dzieja sie tam rzeczy nierealne mimo ze nie ma tam latających krasnali, nazywa sie duża ryba ten film

użytkownik usunięty

Nie oglądałem ..... Big fish ;D

lece z kompa CYA

użytkownik usunięty

ok bye :D

ocenił(a) film na 10
THEslivercat

chodziło mi oto ,że w Polsce go jeszcze nie grają boże!!!!!!!!!!!!!1

użytkownik usunięty
THEslivercat

kochaaaanie w Polsce z duzej litery, a Boze z małej ? :):):)

ocenił(a) film na 10

co masz do mnie w POLSCE DOBRZE NAPISŁAM ODWALCIE SIĘ OD MOJEJ WYPOWIEDZI POD JAKIMŚ INNYM FILMEM bez kłótni

użytkownik usunięty
THEslivercat

wow, co ja mam do ciebie ? przeciez milo napisalam do ciebie, nawet kochanie :] tak o tylko napisalam ze napisalas "Boze" z malej litery :P zaden zarzut wiec wyluzuj :]

ocenił(a) film na 10

w Polsce dobrze za Boże przepraszam:) ty mężczyzna czy kobieta bo ja koieta?

użytkownik usunięty
THEslivercat

ja tez kobieta, kochanie napisalam tak o, nie zebym jakąś lesbijka byla :P

ocenił(a) film na 10

a kto na to pójdzie

użytkownik usunięty
THEslivercat

na co?? nie zrozumialam

ocenił(a) film na 10

na oza

użytkownik usunięty
THEslivercat

nom ja na oza sie wybieram, widzialam keidys jakas stara mega wersje, jakies urywki ale bardzo mi sie podovbalo, zreszta lubie magiczne filmy :]

ocenił(a) film na 10

ja mam 70 rocznice na dvd z 4 płytami a 3 to dodatki specjalne były też upominki i kilka zdjęć a ten pierwszy film powstał w 1939 a DVD z 2009 roku

użytkownik usunięty
THEslivercat

i co dobry jest calosciowo? bo ja tylko urywki widzialam ale obraz wizualnie byl wspanialy wiec sie zachecilam :D

ocenił(a) film na 10

no długo trwa

''bóg'' nie trzeba pisać z dużej litery jeśli jest się ateistą

użytkownik usunięty
The_Fallen

owszem, zalozylam na zasadzie rachunku prawdopodobienstwa, ze silvercat raczej jest wierząca:)

Bez niej się tego nie dowiemy, ale btw. też jestem ateistą.