7,4 64 tys. ocen
7,4 10 1 63955
7,1 25 krytyków
Pół na pół
powrót do forum filmu Pół na pół

dla mnie 9.

ocenił(a) film na 8

za to co zaraz napisze pewnie zaraz zostanę zbluzgany przez stado filmwebowych
"fylmoznawcuff" ale mam gdzieś ich opinie.

pisze to na swieżo, zaraz po obejrzeniu filmu, ale z cala pewnością stwierdzam że to jeden z
najlepszych filmów jakie widziałem w swoim życiu, a widziałem ich sporo. raz wywołuje łzy
ze śmiechu by w następnej scenie wzruszyć do łez. coś takiego podczas oglądania filmu to
prawdziwa rzadkość. urzekąjący, prawdziwy, magiczny, genialny. zresztą nie ma się co
dziwić - nikt nie pisze tak dobrych scenariuszy jak życie.

na pewno będę do niego wracał wielokrotnie. warto dla niego posiedzieć do 4 nad ranem :)

ocenił(a) film na 7
piochux

...albo 5 nad ranem ;)

ocenił(a) film na 10
piochux

albo 6 nad ranem ;)) film genialny co najmniej, świetnie zagrany, bez koloryzacji czy przesady

ocenił(a) film na 6
piochux

Jak dla mnie film dobry. Nie ma w nim jednak niczego genialnego i wyjątkowego.

ocenił(a) film na 9
piochux

Dla mnie również ten film jest rewelacyjny. Bawi i wzrusza i to w idealnie dobranej proporcji-jak w tytule 50-50.
Dla tych którym się podobało polecam film "Służące".

ocenił(a) film na 7
wu1984

oj nie! porównujesz Służące do 50/50??? ten film jest dowcipny - nie jest nachalny - dowcipy nie są sztuczne ani przesadzone... Służące to zupełnie inny rodzaj filmu...pokazujące historie czarnych kobiet pracujących jako służące...film o rewolucji... Taki filmik do obejrzenia z rodziną... ten - 50/50 naprawdę jest dobry i wreszcie temat choroby przedstawiony został w inny sposób...

piochux

Film na mnie również wywarł pozytywne wrażenie. Bardzo fajnie opowiedziana historia, pokazane że w ciężkich chwilach nie zdarzają się zarówno momenty bardzo trudne, ale również i takie w których nie możemy się powstrzymać od śmiechu. Gorąco polecam:) Nawet o nieludzkich porach film nas nie zawiedzie:)

piochux

zobacz jeszcze koniecznie 500 dni miłości, bardzo podobny film, ale kapkę lepszy

ocenił(a) film na 9
ald890

500 dni miłości i 50/50 - jeden i drugi film ekstra :) zresztą z tym samym głównym aktorem :) Coś czuję, że nie raz wrócę do tego filmu :) Polecam!

ocenił(a) film na 7
piochux

dobry , prawdziwy film, do tego fajna muzyka. Nie ma co sie rozpisywać , polecam

ocenił(a) film na 9
piochux

Perełka!!dla mnie film poprostu wspaniały!!były momenty ze łza sie w oku kręciła ze wzruszenia radosci i smiechu naraz!!;D GORĄCO POLECAM!!

ocenił(a) film na 10
piochux

Też świeżo obejrzałem. Dałem 10 , lałem w gacie ze śmiechu na dramacie. Bomba!

ocenił(a) film na 8
FirosAryn

Nie macie takiego wrażenia, że 50/50 to jakby kontynuacja życia Toma z 500 dni miłości? W obu filach to taki sam bardzo spokojny, wrażliwy i przyjacielski człowiek, jakby to był jeden bohater...