7,0 2,2 tys. ocen
7,0 10 1 2176
Półtoraroczny Patryk
powrót do forum filmu Półtoraroczny Patryk

Zachowana w miłym klimacie historyjka o gejach, niczym nie zachwyca, stąd moja ocena 5/10.

Wojtas_filmweb

Film jest kontrowersyjny i odpowiada każdą miłosną historie w świetle zakochanych homosiów. Był to pierwszy film, na którym przez pierwsze 10 minut powiedziałem więcej razy słowo "kurwa", niż przez ostatni rok. Te namiętne pocałunki oraz sceny łóżkowe po prostu dewastują umysł. Muzyka potęguje doznania. 5 to strasznie niska ocena, bez zastanowienia można dać 7-8 bo przyjemnie się ogląda. Polecam dla spragnionych analnych wrażeń.

ocenił(a) film na 8
Narodzonyzchaosu

Kolejny, klasyczny przykład ksenofobii. I tak do znudzenia... Naprawdę widzisz tu gdziekolwiek kontrowersje?
No bo już sam nie wiem. Może faktycznie spragniony jestem wrażeń analnych. Jak mówisz.
8/10.

Narodzonyzchaosu

hahhaa jakie kontrowersje? Ten film w bardziej normalny sposób już nie może tej tematyki pokazywać..... Z resztą bardzo fajny, milo się oglądało :)

Narodzonyzchaosu

A kto Cię aż tak zmuszał do oglądania tego filmu? Przecież opis nie ukrywał, że jest to film lgbt! Niektórzy w ogóle nie powinni oglądać niektórych filmów, bo nawet najprościej podana forma nie jest w stanie do nich dotrzeć, zwłaszcza gdy wymaga to minimum wysiłku myślenia (i podobnie jak filmowy Patrick, posługują się pojęciami, których znaczenia w ogóle nie rozumieją - "pedEfil"!)...