Wielka szkoda, bo pierwsza część była naprawdę dobra. Niestety każdy kolejny "Shrek" to coraz większa dawka bekania, pierdzenia i wymiocin, co dobitnie potwierdza "Pada Shrek". Zero pomysłu, mało śmiechu, nadmiar niesmacznych momentów. Kasa jest widocznie ważniejsza od stylu.
Chyba żeś się z Radosławem Majdanem na mózgi pozamieniał. Shrek się nigdy nie zeszmacił. Shrek jest nadal śmieszny i rewelacyjny. I weź się odczep od Pada Shreka, bo to może krótka, ale genialna animacja.
Cytuję, to co napisałeś:
"Zero pomysłu, mało śmiechu, nadmiar niesmacznych momentów" - widać, że się nie znasz. Masz poczucie humoru jak Snape z Harrym Potterem. Shrek był, jest i będzie. Czekam na kolejne części Shreka, bo Shrek nadal jest rewelacyjny.
Gdybym przeczytała odpowiedź człowieka na poziomie, zapytałabym w czym niby "Pada Shrek" jest taki genialny i oczekiwałabym inteligentnej odpowiedzi. Niestety, mam do czynienia z osobą, która wystawiła ocenę 10 takim gwiazdom jak K.Cichopek, M.Femme czy M.Wiśniewski. Jej jedynymi argumentami są genialne "widać, że się nie znasz", "masz poczucie humoru Snape'a" i "Chyba żeś się z Radosławem Majdanem na mózgi pozamieniał". Fakt, że dodatkowo nie potrafi odróżnić symboli oznaczających płeć jest gwoździem do trumny, więc nie mam zamiaru wdawać się w jakiekolwiek "dyskusje". Pozdrawiam serdecznie! :D
kto tu jest głupi? -.-' szanuje się cudze zdanie, nawet jeśliby maksymalnie obrażało coś, co uwielbiasz, każdy ma prawo do własnego zdania....o_O
mnie osobiście ten Shrek trochę no...tego...nie był jakiś super zły, ale też nie superdobry... idealnie pada na 5/10....
Pozdrawiam wszystkich potrafiących uszanować cudze Zdanie..
Absolutnie się nie zgodzę z założycielem tematu, że Shrek się zeszmacił. Nieprawda. Wszystkie te 3 części Shreka i ten Pada Shrek, zrobiły na mnie wrażenie. A Pada Shrek to po prostu mistrzostwo, które otrzyma ode mnie 10/10. Pada Shrek był rewelacyjny i miał w sobie dużo świątecznego klimatu.
Nie da się ukryć, że z każdą kolejną częścią Shrek jest coraz słabszy. I nie mam tu na myśli tych krótkometrażowych filmików (bo te już sięgają dna i służą tylko wydojeniu ile się da od zagorzałych wielbicieli) tylko choćby Shreka 3, na którym srodze się zawiodłem.
Ps. INTERNET TYLKO DLA PEŁNOLETNICH!!!
Tja, przybywaj armio Shreka, przybywaj, zrównaj wszystkich, zrównaj wszystko, ukaraj niewiernych! Niechaj poleje się krew, pożogę czas zacząć!
A tak na poważnie to życzę powodzenia w dorastaniu. Mam nadzieję, że kiedyś zrozumiesz, że te trollowe, śmiechu warte cyrki tak naprawdę są żałosne i kiedyś założysz swoje pierwsze prawdziwe konto bez wyzwisk, obelg i przekleństw, z merytorycznie wartą uwagi treścią, czego i sobie i Tobie (w szczególności Tobie) serdecznie życzę.