Pająki

Spiders
2000
2,8 1,9 tys. ocen
2,8 10 1 1905
2,0 2 krytyków
Pająki
powrót do forum filmu Pająki

te wszystkie "Krokodyle", "Ośmiornice" i "Pająki" na Polsacie powinny lecieć pod znakiem "Gówniane Filmy Grozy". "Pająki" to film o tragicznym aktorstwie, fatalnych efektach specjalnych i realnie marnym scenariuszu. jedynym plusem jest to, że nie nudzi, ale swą głupotą może naprawdę zrazić widza. ja wytrzymałem na tejże produkcji i jej nie polecam. jak macie to do obejrzenia, to zajmijcie się lepiej innym horrorem, jakimś ambitniejszym i co najważniejsze - lepiej ocenianym. koniec, kropka.

ocenił(a) film na 1
martinesek1

Hehehe... A ja jestem zachwycony tym cyklem gównianych "horrorów". Przypominają mi się czasy kiedy siedziałem do późna w nocy i oglądałem "Piranie", "Komary" i tym podobne głupstwa ;)

ocenił(a) film na 2
Chidder

ej, "Piranii" się nie czepiaj:). ja dobrze wspominam ten film - ogladalem go w wieku 5 latek, chciałbym zobaczyć jeszcze raz:)

martinesek1

Ehh. kolejny głupi horror. Równie kiepski jak "Pasożyt", który leciał na TVP 2. Odradzam.

ocenił(a) film na 5
martinesek1

Jak te filmy nadawali po sobie, to ja naprawdę miałem wrażenie, że zrobili to z rozmysłem i pełną premedytacją. Ciekawiło mnie, co jeszcze wyemitują w następnych tygodniach.
Te gnioty są doprawdy urocze. xD