Film nie dla wszystkich-przeciwieństwo ''Symetrii''.Jeśli spodziewacie się kina z wartką akcją to nie polecam.Ambitne kino i tyle.
przede wszystkim w Symetrii żadnej wartkiej akcji nie było a sam Palimpsest to przeintelektualizowany gniot.
bzdury pieprzysz i tyle. Film klimatyczny. Moze sie nie spodobac tylko 14 latkom zapatrzonym w strzelaniny i błyszczące fury
Ty sam bzdury pieprzysz i to nawet niewiesz jakie... Dlaczego uważasz, że 14-latkowie są zapatrzeni w strzelaniny, błyszczące fury itd. ? No bo tak mnie to irytuje, że masakra... Napewno są tacy co są, ale to niepowód, żeby przypisywać ludziom w podobnym do mojego wieku takie bzdury, że niby jestem zapatrzony w filmy, w których non stop sie strzelają i jeżdżą błyszczącymi furami...
A co do samego filmu to sie z Tobą zgodze. Bardzo klimatyczny i świetny scenariusz do tego. Gdzieś tu na forum nawet przeczytałem 'Niewolski a la Lynch'... W sumie co do tego filmu to jest trafne porównanie, ale jednak mu daleko do mistrza. Ale idzie w dobrym kierunku...
Pozrd.
nie mówię, że wszyscy, ale zdecydowana większość. Dlaczego są zapatrzeni? Wystarczy zobaczyć na ilość głosów i ocen Szybkich i Wściekłych, przeciez nie głosują tam 30latkowie.:]
Podniety z psa leszka, mtv, tokyo driftów i innych duperel. Sorry man. oczywiście, że nie wszyscy są tacy, ale z 70% ludzi, szczególnie dziewczyny 15latnie mają naciukane w głowach i zachowują się jak... wiadomo.
Jesli Cie uraziłem to sorry, nie bylo to zamierzeniem i milo że zgadzamy sie co do filmu.