Słyszałam, że są cztery... Chciałabym je obejrzeć, więc jeżeli ktoś ma to proszę o wysłanie mi linku ; ). Pozdrawiam.
A co do filmu.
Oceniam go 9/10, ponieważ podskakiwałam kiedy drzwi się zatrzaskiwały. Najstraszniejszym dla mnie momentem było gdy wyciągnęło ją za nogę z łóżka, czyli już praktycznie końcówka. Dreszcz przebiegał mi po plecach również wtedy, gdy Katie wstawała w nocy i stała przez kilka godzin patrząc się na męża bez słowa, i jeszcze kiedy na końcu już po zabójstwie Micaha (czy jak to się zwie xd) siedziała przy łóżku i tak się huśtała... Brr ; ). Kocham te klimaty ;D.
Moglby ktos podac jakiegos linka do zakonczen??
UWAGA SPOILER
Ogladalem to z tym ze katie zuca Mica w kamere, po czym do niego podchodzi, atrzy sie w kamere usmiecha sie i koniec. Wiem ze jest jeszcze jedno co policja wchodzi do tego domu i bodajze zabijaja katie. Prosilbym o linka do tego zakonczenia, i jesli jest jeszcze jakies, to rowniez prosze o linka
Uwaga kolejne spilery moga byc
Poszperalem chwilke, i chyba znalazlem 3 zakonczenie. Na angielskiej stronce pisalo (o ile dobrze wyczytalem) ze katie popelnia samobojstwo nozem, podcinajac sobie gardlo przed kamerami. O ile sie nie myle, takze prosze o wstawienie filmikow z tymi zakonczeniami
Osobiście widziałem 2 wspomniane tutaj zakończenia. Pierwsze ze sceną jak po zabójstwie Mike, kobieta kiwa się przy łóżku i wpada Policja widziałem już dawno. Ostatnio pomyślałem o ponownym obejrzeniu, (film był z innego źródła). Ku mojemu zaskoczeniu koniec był zupełnie inny, jak Mike wpada do pokoju na kamerę. Chętnie obejrzałbym pozostałe zakończenia (o ile istnieją). Pozdrawiam:)