Boję się teraz spać bo jestem sam w domu :) Zamykam drzwi sobie od pokoju lub gram na komputerze w nocy :) Boję się a mam 215 lat :) Pozdrawiam
Ja też się bałem spać w pierwszą noc po obejrzeniu filmu, a też mieszkam sam. Obawiałem się tego, że zaraz drzwi się zamkną lub coś będzie po schodach wchodziło. Nie mogłem zasnąć. To było straszne.
Jaja roku... Obejrzałam już sporo horrorów w moim życiu. Obsrałam się tylko na Klątwie. Ale na tym, zasrałam się po pachy... Niby nie taki straszny... A tu masz...
Mnie się ten film nie podobał, był monotonny, nie trzymał w napięciu. Pierwsze 40 minut czekałem, aż coś zacznie się dziać, a później to już byle skończyć. Ostatnia scena zdecydowanie wyróżnia się (wg. mnie) na tle całego filmu, nie jest jednak w stanie zrekompensować tego (straconego?) czasu.
Oglądałam sama, późno w nocy. Przyznam, że bałam się, bo różne rzeczy sprzed paru lat się pamiętało... W połowie filmu miałam wrażenie, że ktoś mnie obserwuje w lustrze, do tego drzwi za plecami otwarte... Zasnęłam bez problemu, obudziłam się raz, nie pamiętam co mi się śniło, ale rano obudziłam się strasznie zmęczona. Idę wlać w siebie kawę... Film polecam, oczywiście ;] Do oglądania samotnie, późną nocą, w ciemnym domu.