1 za rolę Ledgera, Deepa, Low i Farrela, a jakby nie oni dałabym 0 !!! Ten film to nieporozumienie... dla 10 letnich dzieci ok spoko mogło się im to podobać, ale nie dorosłym ludziom... masakra ;/ scenariusz wzięty z kosmosu.. ale nawet jeśli reżyser chciał zrobić taki film to mógł przynajmniej wydać trochę więcej funduszy na efekty specjalne... a tu taka porażka... porównując to do Avatara czy Władcy Pierścieni to jest żenujący film !! Nie wiem skąd tak wysoka ocena 7,3...??? Jedynym wytłumaczeniem jest dla mnie to że chyba 13-latki dały taką ocene.. bo inaczej nie potrafię tego zrozumieć.. Poplątanie z pogmatwaniem, przekombinowany, wiele rzeczy niejasnych. Ale tak jak piszę chcieli zrobić film fantasy plus animację dla dzieci to mogli się bardziej postarać, bo moment, w którym przenoszą się to innego świata .. amatorka..! Szkoda mi tylko tak dobrych aktorów w tak słabym filmie:( Mam nadzieję, że się poprawią i zagrają w godnych i ciekawych produkcjach na swoim wysokim poziomie.
kara karo: "fabuła naciągana"
Chyba twoje horyzonty umysłowe są naciągane...
"dałem 1/10 ponieważ opis pod oceną 1 (jeden) był najbardziej adekwatny do moich odczuć po obejrzeniu filmu czyli nieporozumienie..."
A ja umiem ocenić film bez pomocy czyichś przypisów :>
A p. Katarzyna nie ma co się chwalić, że ma w dupie dorobek Gilliama. 1/10 to się daje Alien versus Predator Requiem. A efekty są prawdziwe a nie sztuczne i oczojebne jak w Avatarze. Parnassus mówi też o takich jak Ty, już na początku filmu mamy przedstawiony wątek zaniku sztuki we współczesności, masz tam prosze ciebie kolesi nawalonych, którzywychodzą z baru i napotykają Imaginarium...
Nie chce mi się tego czytać. Film oceniam słabo ale jeszcze gorzej oceniam takich ludzi jak Kasia, którzy swoją głupotą zamiast mnie rozśmieszać - demotywują [m.in.] do przeglądania opinii o tym filmie.