PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=804561}

Pewnego razu... w Hollywood

Once Upon a Time ... in Hollywood
2019
7,2 225 tys. ocen
7,2 10 1 225431
7,7 108 krytyków
Pewnego razu... w Hollywood
powrót do forum filmu Pewnego razu... w Hollywood

Jak wielu przypuszczało - hołd dla kina..Dla całej historii kina! Nie na marne tacy aktorzy,nie na marne taki rozmach. W połączeniu z unikatowym talentem i oryginalnością Quentina spodziewam sie arcydzieła czystej maści. Niby tylko zwiastun,ale już jestem jako dziwnie spokojny o to,że ten film bedzie dla mnie jednym z najwiekszych. QT dał niesamowitą role Leosiowi.. Spotkał go naprawde zaszczyt. Tyle barw do pokazania. Zresztą, wszystkich co graja w tym filmie kopnął zaszczyt. W trailerze mamy Polanskiego,takze i Rafałek sie załapał. Niesamowita historia. Czekam na letnią premiere,bo Cannes chyba tylko dla wybrańców.. Chciałbym mieć to szczęście..No ale ...Niestety...

ocenił(a) film na 8
mateos8

Wiekszosc opini tych którzy film juz widzieli film w Cannes jest podobna.
Aktorsko sztos i miazga, ale sama historia dopy nie urywa i nie jest to raczej najlepszy film Tarantino.Oceny na poziomie 7/10 mówia,ze nie ma co sie nastawiac na arcydzieło.

Kesler_2

Nie wiem skąd wziąłeś i usredniłes te 7/10, ale tak bym do tego nie podchodził przy premierze dla nielicznych w Cannes.. Tam jest też zapewne kilku pseudokrytykow co pozjadali wszystkie rozumy.. Poza tym wiele opinii jest mega. Wygląda to właśnie bardzo dobrze. Ja znając Quentina i interesując się epoką, dalej spodziewam się arcydziela :)