PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 205 tys. ocen
4,5 10 1 205087
2,7 58 krytyków

Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

A po drugie to kolejny szit dla bezmozgich lasek, które szukają księcia z bajki:D Bo i tak wiekszosc wyniesie z tego filmu ohy i ahy jaki to ten Grey był sexi. Niepotrzebny film..a sorry ktoś musi zdobyć złote maliny.

stacjonarny

A potrafisz w cywilizowany sposób się wypowiedzieć nie obrażając innych? Tak się składa że faceci też oglądają tego typu filmy.Kobieta dojrzał i mądra odróżni fikcję od rzeczywistości.Czego się spodziewałeś po filmu z tego gatunku? Skomplikowanej fabuły? Szedłeś z nastawieniem żeby poszukać w takim filmie głębi? To ma być lekka pozycja.Tego typu filmy to masło maślane jak to w tego typu historiach bywa.Pozdrawiam.

kacperowski20

a potrafisz czytac ze zrozumieniem? napisałem bezmózgich, a nie wszystkich.

stacjonarny

No a to nie obraza jest? Zresztą napompowano balonik jaki to film nie będzie,ogromne oczekiwania i tak dalej a się okazuje czego się spodziewałem że to kolejny zwyczajny film z tego gatunku.

kacperowski20

fakt, a nie obraza

stacjonarny

A w czym ty lepszy niby jesteś że rościsz sobie brawo do wyzywania innych tylko dlatego że lubią ten film? Niech sobie lubią.

kacperowski20

we wszystkim

stacjonarny

Śmieszny jesteś z tym swoim rozumowaniem.To jak widziałeś film czy ocenach by celowo zaniżyć ocenę? :D

kacperowski20

widziałem

stacjonarny

No okey a wytłumacz mi fenomen swojego myślenia bo jest ograniczone chyba.Skoro z góry oceniłeś na 1 i nie interesuje cię ta tematyka jak i gatunek filmu czy książka to po jasną cholerę zadawałeś sobie trud by obejrzeć coś czego nie trawisz? Gdybym ja był na twoim miejscu z takim podejściem to bym olał całkowicie ten film,nie obrażał innych i walił to czy komuś się podoba czy nie.Pozdrawiam.

kacperowski20

oglądnąłem ponieważ zostałem na ten film zaproszone, a z grzeczności nie chciałem odmówić. kicz, gniot, złote maliny

stacjonarny

A co konkretnie ci się nie podobało?

kacperowski20

konkretnie to wszystko

stacjonarny

To po co oglądasz i zaśmiecasz forum skoro taka tematyka cię w ogóle nie interesuje? Jak cię to nie kręci to nie musisz być jak wszyscy inni hejterzy.Niektórzy nawet nie przeczytali książki ani filmu a mają najwięcej do powiedzenia co jest żałosne i tylko się tym ośmieszają.

kacperowski20

nie stresuj sie tak. juz ci napisalem czemu ogladalem i ogarnij sie

stacjonarny

Ja się nie stresuję tylko mi wesoło jak widzę głupotę niektórych ludzi przez traktowanie tego filmu na poważnie :)

kacperowski20

"głupotę" czemu obrażasz, a nie wypowiadasz sie jak cywilizowany człowiek?

stacjonarny

A słowo "głupota" to wulgaryzm? Nie sądzę :) Ja nie przeklinam i nie obrzucam błotem wszystkich wokół :) Śmieszny jesteś z tą swoją argumentacją która i tak jest znikoma.żadnych konkretów więc kończę dyskusję z kimś takim jak ty :) Plus taki że chociaż widziałeś film nie jak inni "oceniający"

kacperowski20

niczego się nie spodziewałem po tym kiczu, ale oceniać go mogę

stacjonarny

Oczywiście że możesz.Tak na poważnie film widziałeś już czy jesteś kolejnym który ocenia na 1 żeby celowo zaniżyć ocenę? :D

stacjonarny

Przestańcie wreszcie ludzie z tym Mattem Bomerem w roli Greya!!! Facet jest homo!!! Wnerwiają mnie te wpisy na filmwebie i filmiki na youtube z nim jako Greyem.... Idiotyczny pomysł. Według mnie Dornan jest idealnie dobrany do tej roli, ale bardziej szczegółowo ocenie to po obejrzeniu filmu.

buka30

Em, a czy to że jest homo, coś ma do rzeczy? Oglądałam White Collar gdzie ma romanse/związki z paroma kobietami i szczerze - miał świetną chemię z nimi. Gdybym nie sprawdziła, to bym nawet nie wiedziała, że ma męża.

Lady House

W tym wypadku ma dużo do rzeczy, bo Bomer ma wyjątkowo "zniewieściały" typ urody i sposób grania na ekranie, co ewidentnie skreśla go aktorsko z wcielenia się w rolę Greya. Widać, że jesteś zwolenniczką obsady Bledel-Bomer, ale całe szczęście pozostanie to tylko w Twojej wybujałej wyobraźni.

stacjonarny

Dornan ma magnetyzm jak Frodo we Władcy.

zaja_c

Jeden z lepszych wpisów tu :D Ubawiłam się :)

zaja_c

Padłam heh :) Nie jestem aż tak krytyczna co do Dornana, bo zagrał ok. Ale w całym tym filmie brakowało chemii.
A co do Matta, to uważam, że idealnie by pasował na Greya. Ma w sobie to coś i nie ma znaczenia, że jest gejem. Gdybym gdzieś tego nie przeczytała, to bym nie uwierzyła :)

zaja_c

hahah szkoda że nie ma łapek w góe czy coś bo właśnie wygrałaś internety xD

stacjonarny

Nie ten był ok.