Witajcie! Jak wiadomo premiera PIB w 3D zbliża się wielkimi krokami chciałabym was zapytać na jaką wersje idziecie. Ja chyba idę na 2D bo 3D nie znoszę i do tego sama nosze zwykłe okulary.
P.S W piątek widziałam już pierwszy plakat!
hmm... nie w toruńskim cinema city, niestety ;/ więc pewnie pięknej i bestii też nie będzie. szkoda, również noszę okulary i mam wrażliwe oczy, w połowie seansu zaczynam łzawić i resztę dnia boli mnie po tym głowa. ale i tak się wybiorę, wszak przepiękny film :)
Jej to nie złe poświęcenie. Ja mam tylko problem z tym że mnie po seansie w 3D strasznie boli głowa ale PIB w 3D nie przegapię! Już dawno mówiłam że to będzie mój urodzinowy prezent (urodziny mam dzień przed premierą :)).
Niech się inni męczą z tymi okularami, ja wybieram 2D ;). Bardzo się cieszę, że w Polsce jest możliwość wyboru, bo słyszałam, że np. w Ameryce także puszczają dwie wersje, ale tą 2D trudno znaleźć w kinach.
U nas też rzadko puszczają w 2D ale miejmy nadzieje że znajdziemy sobie miejsce na wersji 2D i chyba teraz do mnie to dopiero dotarło... Nie całe 2 tygodnie i możemy już oglądać PIB w kinie!
Tak bardzo nie mogę się doczekać! Scena z sali balowej na wielkim ekranie! :D
PS: Wydaje mi się, że wersje 2D nie są tak zapełniane. Polacy wciąż są zapatrzeni w 3D.
Och scena balowa! Tak to będzie niesamowite! Hmm... Wiesz gdy byłam na TLK w kinie (na wersji 2D) to sala była pełna.
Zazdroszczę ci, że byłaś na TLK ;P. Ja nie dałam rady. Pewnie scena z wąwozem była świetna...
Jeśli sala z 2D była pełna, to bardzo się ciesze, że ludzie potrafią dobrze wybrać. ;)