Był ktoś na seansie w Krakowskiej Bonarce? Jeśli tak, to czy przy oglądaniu filmu przeszkadza to, że rzędy w salach są "po bokach"? Dobrze się ogląda? Jeśli ktoś był (albo jak będzie) to proszę o odpowiedź. Z góry dzięki.
Byłem w Bonarce wczoraj na 17. Sala 12, na górnym piętrze (chyba wszystkie seanse są w tej). Jeśli dobrze rozumiem pytanie o siedzenia to chodzi Ci o to, czy nikt nie zasłania? Nie, osoba z dolnego rzędu nie zasłania, zresztą zainteresowanie jest raczej małe, można bez problemu dobrać sobie takie miejsce, że nikt nie zasłoni (wczoraj na 17-tą było może 15 osób). Ja tradycyjnie siedziałem w piątym rzędzie, miejsce przy przejściu. Dobrze widać cały ekran bez problemu i mało osób bliżej siedziało. Jedynym minusem są dwa znaki "wyjście ewakuacyjne" po lewej i prawej stronie pod ekranem, trochę przeszkadzają, ale poza tym jest ok.
No u mnie w rodzinnym Przemyślu każde kino tak miało, wiec dla mnie jest to wręcz bardziej tradycyjne niż wejścia po bokach. Jak mówiłem miejsca przy przejściu zapewniają bardzo dobrą widoczność i ogląda się bardzo dobrze.