Dawno takiego dziadostwa za przeproszeniem to nie widziałam.
Film kompletnie mi się nie podobał.
Całe szczęście, że bilety miałam darmowe, bo inaczej żałowałam bym straconych pieniędzy.
Wyszłam z sali po połowie filmu.
Zmierzch to nawet temu nie dorównuje.
Nudddyyy i jeszcze raz nuuudy.
Nie polecam nikomu.
W wawie.
Ps. Chciałam sprostować zmierz jest o niebo lepszy niz to w ogole to nie ma co poròwnywać do tego pożal sie filmu.
to ja dawno tak kiepskiego nie widziałam.
Zresztą osoba towarzysząca, która ze mną była stwierdziła to samo.
Śmieszne może były z 3 teksty. 2 ciekawe momenty, jak wyleciały szyby i jak chłopak miał wizje i przechodził przez furtkę kilka razy widząc się jak to robi.
I chyba to wszystko. Scena z kręcącym się stołem to żal... Tragiczne efekty specjalne. Kompletnie nie w moim stylu.
Film może i dobry dla dzieci, chociaż te które tam były i tak się nudziły, więc nawet im się nie spodobał.
Scena przy stole to śmiech na sali, szczególnie ten tekst "zostaw mojego chłopaka!" Hahaha
w książce było "Trzymaj się z daleka od mojego chłopaka, wiedźmo" więc prawie podobne znaczenie
Moim zdaniem kin0maniaczko mylisz się ale z doświadczenia wiem że ludzie mają bardzo odmienne gusty. Uwielbiam Zmierzch i nigdy nie przestanę, ale ten film jest również wspaniały i warty zobaczenia. Może jestem zbyt emocjonalna ale bardzo poruszył mnie ten film ! :) Serdecznie polecam !!!