Ja nie mogę! Moja ulubiona książka! A film będzie jak zwykle zrąbany. :((((
No i jak tu fanom coś powiedzieć. Nawet jak będą widzieli dziury, ba kratery to i tak powiedzą że da się przeskoczyć.
wręcz przeciwnie wytkną każdy błąd
pomijając fanów zmierzchu bo ich wszytko zadowala i zachwyca
Uważam, że Alden Ehrenreich o niebo lepszy do tej roli. Nie widziałam go jeszcze na ekranie przy poważniejszych produkcjach. Z wyglądu- OK. Zobaczymy jak sobie poradzi.
Mi O'Connel bardziej pasuje. Ehrenreich jest moim zdaniem za stary. Wygląda prawie na 30 lat.
Zresztą z filmu pewnie zrobią film na bazie Zmierzchu. Obym się myliła.
Jak dla mnie to już bardziej ten Thomas Mann grający Linka mi bardziej pasuje na Ethana. Ehrenreich jednym słowem NIE PASUJE do tej roli! Zupełnie inaczej sobie wyobrażałem Ethana, czytając książkę.
Tak! Ethan był... słodziaczkiem xD Nie, serio. W moi=jej głowie był mniej męski... jakos tak...
Raczej fani będą się czepiać , ze nie jest dokładnie jak sobie wyobrażali. Dać trzeba szanse. Reżyser nie jest zły. Obsada tez niezła.
Rozumiem, że przeszkadza ci to, że nie ma wystarczająco ładnej buźki? Nie każdy jest idealny, a z tego co wiem to bohater jest zwykłym licealistą. To, że nie ma ryjka jak biberek, nie przekreśla jego umiejętności aktorskich - ba, kreowana postać będzie przez to bardziej realistyczna.
Masakra... załamałam się jak zobaczyłam zwiastun http://www.youtube.com/watch?v=_Mmo4GzMMqw&feature=player_embedded .
Główni aktorzy wyglądaj na 30 w żaden sposób nawet nie przypominają licealistów.
Miałam nadzieje że role Ethana będzie odgrywało ciacho bo przecież po to są filmy żeby zabrać nas w świat fantazji gdzie wszystkie buźki są gładkie a włosy zawsze ułożone... Mam przeczucie ze zawiodę się na tej ekranizacji...