PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566390}

Piękne istoty

Beautiful Creatures
2013
5,8 58 tys. ocen
5,8 10 1 58235
4,2 9 krytyków
Piękne istoty
powrót do forum filmu Piękne istoty

Obawiam się, że to kolejny Zmierzch tyle, że nie o wampirach tylko czarownicach.

fox155

Według mnie ten film jest lepszy od zmierzchu. Zajebiste efekty specjalne i wogule. Nie samowite ukazanie, że miłość jest silniejsza od magii, klątwy itd. Polecam :)))

fox155

Czy ja wiem... Widziałam wczoraj w mieście plakat i moje pierwsze skojarzenie też było właśnie takie, zwłaszcza, że oba plakaty są łudząco do siebie podobne. Po zwiastunie jednak widzę, że może to być całkiem fajne fantasy. Najlepiej pójść do kina i obejrzeć, niż wystawiać pochopne oceny ;)

ocenił(a) film na 7
bittersweet_

i tu się zgadzam ;)

ocenił(a) film na 7
fox155

nie jest podobne . też tak sądziłam na początku ale wczoraj byłam w kinie i jest inne . miłość ethana i leny nie jest taka cukierkowa jak belli i edwarda i film ma naprawde ciekawa historie w dodatku sa takie momenty ktore sa prawie straszne . nie , w ogole nie jest podobne do zmierzchu.

ocenił(a) film na 6
fox155

ja również wyszłam z założenia, że będzie to coś jak Zmierzch- pozwolę sobie zauważyć, że pierwsza część, zanim jeszcze wszystkie małolaty zaczęły się napalać była ciekawa. Jest to coś innego, ale czy dużo ciekawszego to nie wiem, w końcu nie można stwierdzić, że każdy film, w którym występuje miłość człowieka i istoty nadprzyrodzonej jest kopią Zmierzchu :p.

fox155

hmm na filmie niebyłem i niezamierzam się wybrać książke dopiero co przeczytałem i szybko doszedłem do wniosku że to taki zmierzch nieco ciekawszy ale ten sam schemat