PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566390}

Piękne istoty

Beautiful Creatures
2013
5,8 58 tys. ocen
5,8 10 1 58235
4,2 9 krytyków
Piękne istoty
powrót do forum filmu Piękne istoty

Plakat żywcem wyjęty ze "Zmierzchu"

poziomka28

no.. wg mnie jest podobny, patrzac na dwojke glownych boahterow

poziomka28

Dokładnie. Jak go zobaczyłam to aż mnie zamurowało. Jak można tak kopiować pomysły ?!

ocenił(a) film na 8
MaryCullen

Bez przesady... Temu, że główni bohaterowie są na nim?

ocenił(a) film na 6
poziomka28

Ja jakoś nie widzę podobieństwa , a tak szczerze to jakiś dziwny ten plakat . Nie podoba mi się .

ocenił(a) film na 3
poziomka28

też tak uważam :D główni bohaterowie wyglądają jak z plakatu zmierzchu tylko w tle jeszcze kilka postaci postawili :P

kurcze, myślałam, że jakiś fajny film się zapowiada, a dziś czytałam, że to następne romansidło dla nastolatków... :/

goddessa

o jeju jeju.. widać fanki pseudo filmu dla gimnazjalistek (Zmierzch - Ciecz) są wszędzie.. ;p

ocenił(a) film na 3
tomi1988

wybacz, ale nie rozumiem o co Ci chodzi...

ocenił(a) film na 5
poziomka28

Racja !! Jak zobaczyłam zwiastun tego filmu to od razu pomyślałam że to kopia Zmierzchu , a z tego co widziałam w spoilerze to bardzo kiczowata i słaba, nie oglądałam tego jednak więc nie wiem , a plakat faktycznie jak w Zmierzchu..

weronika_LOTR

tak. zwiastun jest podobny do Zmerzchu
plakat rowniez. no ok.. niech bedzie. wiadomo, ze na tyle filmow ile mamy dookola cos sie powtorzy..
ale zal ze nawet to haslo ' milosc silniejsza niz...' jest zdjety z Breakin Dawn part 2.
pieknych istot nie ogladalam, ale nie spisuje na straty. jednak wielki minus za kopiowanie. i co zlego w fanach Sagi?

ocenił(a) film na 5
mrsv

Właśnie "miłość silniejsza niż (coś tam)" , też nie spisuję na straty , myślę że kieeedyś to obejrzę , w fanach sagi nic złego , zmierzch tez nawet kiedyś lubiłam