PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566390}

Piękne istoty

Beautiful Creatures
2013
5,8 58 tys. ocen
5,8 10 1 58235
4,2 9 krytyków
Piękne istoty
powrót do forum filmu Piękne istoty

Mam pytanie do tych co już oglądali film lub czytali książkę: warto na to iść czy to kolejne badziewie typu Zmierzch?

użytkownik usunięty
_Marina_

powiem krotko, ksiazke czytaj, filmu nie ogladalismy bo nie bylo premiery....ale to bd kolejny film typu zmierzch...

Ze zmierzchem łączy go tylko gatunek. Właśnie wróciłam z przedpremiery, film ciekawy, wart obejrzenia i najważniejsze nieprzewidywalny (nie to co większość komedii romantycznych;)). No ale to moje subiektywne zdanie, życzę miłego oglądania :))))

właśnie tego się obawiam bo sądząc po opisach gdzie jest porównywany do Pottera i Zmierzchu sądzę, iż to będzie kolejna kopia tych filmów. "Zwyczajny nastolatek, dziewczyna nie z tego świata, tajemnica która zmieni wszystko" brzmi znajomo :) ale zobaczymy.

ocenił(a) film na 8
_Marina_

do zmierzchu i Harrego pottera to mu dalekoo, wątpię żeby te filmy coś łączyło się z owym .

_Marina_

Nie nie warto.
Marina, Zmierzch przy tym to jest naprawdę super. Choć trochę wciąga a to nic, zero null.
Nie poszłabym na Twoim miejscu, chyba że nie szkoda Ci na bilet no i nie szkoda Ci Twojego czasu.

kin0maniaczka

I masz rację historia podobna normalny chłopak dziewczyna nie. Ale skoro z jakiś względów nie podobał Ci sie Zmierzch ( a jest o niebo lepszy od tego) to ten, w ogole Ci sie nie spodoba.

kin0maniaczka

Mnie jakoś szczególnie Zmierzch nie pociąga ;D jeśli to jest jak twierdzisz od niego gorsze to mogę dać 1 bez oglądania ;) ale jeszcze sama zobaczę i ocenię, dzięki za pomoc.

ocenił(a) film na 8
_Marina_

Moim zdaniem lepsze niż "Zmierzch" byłam wczoraj i mnie miło zaskoczył, nieprzewidywalny, zabawny... Jeśli lubisz gatunki typu "Zmierzch", "Pamiętniki Wampirów", "Tajemny Krąg" to film ci się spodoba...