Mam pytanie do tych co już oglądali film lub czytali książkę: warto na to iść czy to kolejne badziewie typu Zmierzch?
powiem krotko, ksiazke czytaj, filmu nie ogladalismy bo nie bylo premiery....ale to bd kolejny film typu zmierzch...
Ze zmierzchem łączy go tylko gatunek. Właśnie wróciłam z przedpremiery, film ciekawy, wart obejrzenia i najważniejsze nieprzewidywalny (nie to co większość komedii romantycznych;)). No ale to moje subiektywne zdanie, życzę miłego oglądania :))))
właśnie tego się obawiam bo sądząc po opisach gdzie jest porównywany do Pottera i Zmierzchu sądzę, iż to będzie kolejna kopia tych filmów. "Zwyczajny nastolatek, dziewczyna nie z tego świata, tajemnica która zmieni wszystko" brzmi znajomo :) ale zobaczymy.
do zmierzchu i Harrego pottera to mu dalekoo, wątpię żeby te filmy coś łączyło się z owym .
Nie nie warto.
Marina, Zmierzch przy tym to jest naprawdę super. Choć trochę wciąga a to nic, zero null.
Nie poszłabym na Twoim miejscu, chyba że nie szkoda Ci na bilet no i nie szkoda Ci Twojego czasu.
I masz rację historia podobna normalny chłopak dziewczyna nie. Ale skoro z jakiś względów nie podobał Ci sie Zmierzch ( a jest o niebo lepszy od tego) to ten, w ogole Ci sie nie spodoba.
Mnie jakoś szczególnie Zmierzch nie pociąga ;D jeśli to jest jak twierdzisz od niego gorsze to mogę dać 1 bez oglądania ;) ale jeszcze sama zobaczę i ocenię, dzięki za pomoc.