Jak możecie zachywacać się tak filmem , w którym nie ma nic oprócz skrajnego i sadystycznego okrucieństwa ? ludzie, macie jakąś ządze krwi i potrzebe patrzenia sie na ludzkie cierpienie w tak masakryczny sposób ? bo ja nie a pozniej sie dziwicie ze głupie dzieciaki zabijają siekierą innych, gwałcą i w ogóle (!!! ). chore, naprawde. A wiekszosc z was ogląda to tylko po to zeby szpanowac. Żałosne. A inni ? eee... psychologa polecam. ( ?! )
A tam szpanować :D ja oglądam i ucze się chce sobie w pywnicy otworzyć własny taki psychiczny świat. Dla mnie piła 3 super :) :)
Piła nie jest filmem dla ludzi nie kumatych i tu nie chodzi o przemoc czy coś chodzi tu przedewszystkim sens zawarty we filmie aby każdy go odnalazl a nie że jakiś dzieciak będzie ganiał z siekierą po ulicy bo to już by było chore... zresztą interpretuj to jak chcesz a jeśli ktoś tu szapnuje tym że to oglądał to zapweniam Cię że nie zrozumiał filmu, co autorzy tego filmu chcieli przekazać widzom...zapewne Ty też tego nie zrozumiesz jeśli uważnie nie obejrzysz.Pozdrawiam