cięzko mnie wystraszyc etmu filmowi sie to udalo ;) mega emocje
Sorry że to piszę ale jesteś żałosny... pod każdą częścią filmu piszesz praktycznie taki sam komentarz.. masz z tego radość? :/
chyba jednak żartujesz dzieciaku , mnie obrzydziła nie przestraszyła :pp obejrzyj se straszny horror a nie drastyczny :pp
zawsze sie kopiujesz na forum podwojnie hiehie? horror ma zazadanie wywolac duze emocje czesto skrajne w ten sposob jest wyrazisty i zapada w pamiec dlaczego az 5 czesc piły jest? cos w tym musi byc jednak i to niezaleznie od twojej opinii chyba jednak wolisz horrory z latajacymi duchami w nawiedzonym domu ;) powodzenia
Oj każdy lubi co innego. Ja tam wolę obejrzeć coś w stylu "Piły" czy "Wzgórza mają oczy" niż np. "Klątwę". Więc to, że sly1111 takich nie lui to nie znaczy, że wszyscy muszą...
chyba jednak żartujesz dzieciaku , mnie obrzydziła nie przestraszyła :pp obejrzyj se straszny horror a nie drastyczny :pp
ten sam post razy hehe??interesing:P //to zaproponuj nam cos z tych co mas zobaczone a my moze jescze nie mielismy okazji to pogadamy heh:P
Skoro tak straszy Cię cała ta seria to parafrazując B LINDĘ ? ? Co Ty wiesz o strachu??.